Kulcsszó keresés /


Baconbe göngyölt feta, salátával

Végre beköszöntött a grillszezon, ezért egy olyan étel ötletét hoztuk el mára, ami tökéletes lehet kerti grillrácson elkészítve, viszont ha ennek híján vagyunk, vagy esetleg rosszra fordulna az idő, sütőben készítve is ugyanolyan tökéletes a végeredményt kapunk.

olvass tovább

Izgalmas köret: barackos-fetás kukoricasaláta

  • 2017. november 28.

A kukorica saláta azért tökéletes köret, mert ehetjük sült vagy rántott húsokhoz, és zöldségekhez, ráadásul krumplival és rizzsel együtt is nagyon finom. Most egy kicsit különlegesebb változathoz hoztunk receptet, ugyanis ez barackkal, fetával és bazsalikommal készül.

olvass tovább

Fügesaláta mézzel és feta sajttal

  • 2014. szeptember 23.

Imádom a salátákat, sok embertől viszont azt hallom, unalmasnak találják, ezért keveset fogyasztják. Pedig ha többet variálnánk a hozzávalókat, és persze az ízeket (ne féljünk például a sós és az édes párosításától), akkor biztosan többeknek lenne a kedvence. Volt rá példa, hogy ezt az ízes fügesalátát reggelire beletettem a bagettembe, ebédre hús mellé ettem, vacsorára pedig magában. És nem untam meg.

olvass tovább

Reboot - avagy divatházak újraindítása

  • 2013. november 06.

Természetszerűleg a legendás divatházak alapítói előbb-utóbb eltávoznak pozíciójukból, elhunynak, átadják a stafétát, vagy kénytelenek átadni, mint Valentino, az utolsó császár. A ház sorsa innentől kérdéses, előfordul hogy túl nagy lesz a cipő a trónra ültetettnek. Úgy néz ki azonban, hogy ki is lehet mozdítani sikeresen a tengelyéből egy legendás nevet.

olvass tovább

Ördög Nóra az anyaság örömeiről

  • 2013. április 13.

A Philips AVENT hagyományosan félévente rendez találkozót Facebook rajongói számára, és a tegnapi eseményen nagy bejelentést is tettek. Mostantól az AVENT Facebook-oldalán olvasható Ördög Nóra kismamablogja, áprilistól ő veszi át a stafétabotot Dobó Katától.

olvass tovább

A Coca-Cola három új ruhája

  • 2013. február 18.

Gaultier-t Marc Jacobs váltja. Ez persze nem azt jelenti, hogy Jean Paul átadja divatházában a stafétabotot, csupán a diétás kóla kreatív direktori címét passzolja tovább a Louis Vuitton vezető tervezőjének.

olvass tovább

Mugler- extrém, provokatív, sokkoló

  • 2011. október 28.

2010-ben, Thierry Mugler, a neves francia divattervező úgy gondolta, 63 évesen nem árt átadni a stafétát egy kreatív, fiatal elmének, aki tovább öregbíti a híres párizsi divatház nevét. A választás Nicola Formichetti-re esett, ő lett az új kreatív igazgató, s a nevet is Mugler-re változtatták, elhagyva a keresztnevet.

olvass tovább