Kulcsszó keresés /


Anyák lazán: Amikor anya válik… félszekrényes gondolatok

  • 2020. október 28.

Sikerült leredukálódnom 15 csajos ruhára, 5 cipőre, 1hálóingre, 2 itthoni melegítőre, fehérneműkre, 1 köntösre, 1 piros kabátra, 1 neszeszerre, az arany ékszereimre, 3 táskára, 2 bőröndre (amikben mindezeket elhoztam), 5 dosszié hivatalos iratra, a bizonyítványaimra. Hogy dolgozni tudjak 1 laptopra és 1 nyomtatóra, meg az angol korrepetáláshoz az angol tankönyvekre.

olvass tovább

6 ok, amiért nőként szívás a fehérnemű vásárlás

  • 2019. december 20.

Nőként időnként mindannyian szembesülünk azzal, hogy mennyi gonddal jár megtalálni a megfelelő fehérneműket. Szörnyű procedúra felpróbálni őket, újabb és újabb méretekért rohangálni, elszörnyedve nézni a saját tükörképünket, majd lesokkolva kifizetni az igen nagy összegeket a kasszánál. Íme a 6 legfőbb ok, amiért szívás a fehérnemű vásárlás.

olvass tovább

Variációk melltartóra

A mesés nyári ruhákból és felsőkből kikandikáló, nem odaillő fehérnemű csöppet sem szexi, inkább illúzióromboló. A melltartó a fürdőruhával szemben intimitást sugall, minél több ember látja annál inkább elvész a varázsa. Funkciója elsősorban a takarás, a tartás és az optikai korrekció.

olvass tovább

Így öltöznek a Victoria’s Secret modellek a hétköznapokban

  • 2014. október 29.

A Victoria’s Secret modelljeinek szinte munkaköri előírás a tökéletesség, hiszen falatnyi fehérneműkben kell végigvonulniuk a mindig óriási figyelemmel kísért bemutatón. Mivel legtöbbször kevés ruhában látjuk őket, ezért most vessünk egy pillantást arra, hogy hogyan öltözködnek a kifutón túl!

olvass tovább

A fehérneműk legendái

  • 2014. május 23.

A legnagyobb divatházak fehérnemű kollekciói, és az azt népszerűsíteni hivatott reklámok – ha igazán jól sülnek el – legtöbbször nagy port kavarnak.

olvass tovább

Gisele Bündchen fehérneműkollekciója

  • 2013. június 20.

A brazil szupermodell berobbant a fehérneműpiacra. De most nemcsak, mint manöken, hanem tervezőként is debütál. Saját kollekciójának kampányában egyúttal ő a modell is, nem bíz tehát semmit a véletlenre. Csodáljátok meg Gisele első terveit!

olvass tovább

Miranda és a Mango

  • 2013. április 22.

Miranda Kerr nemcsak a pazar Victoria's Secret fehérneműket és fürdőruhákat népszerűsíti, hanem innentől fogva a remek Mango-s ruhákat is. Elkészült az első Mrs. Bloommal reklámozott kampánysorozat, válogassatok belőle kedvetekre. Miranda gyönyörű, a ruhák pedig stílusosak.

olvass tovább

Miben szerezzük meg a pasit egy pillanat alatt?

  • 2013. március 29.

Kérdésünkre a Marks & Spencer legújabb kollekciója ad választ, ugyanis a káprázatos fehérneműk még a legmarconább férfiszívet is képesek meglágyítani egy szempillantás alatt. Az aprócska 'aligdarabokat' pedig nem más, mint az észveszejtő Rosie Huntington-Whiteley tálalja szemünk és szívünk elé.

olvass tovább