Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így viselj nyáron farmerruhákat

Nem tudjuk eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos, hogy meglegyenek a farmer alapdarabok a ruhatárunkban, hiszen így könnyedén állíthatunk össze outfiteket bármely alkalomra. A farmerdzseki, a tökéletes farmernadrág és farmering mellett egy csinos farmerruha sem hiányozhat. Mutatjuk is, hogy hogyan érdemes nyáron viselni!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj farmeringeket

A farmering azért praktikus, mert egyszerre laza, mégis kicsit csinos, így tökéletes kiindulási alap lehet, amikor gyorsan kell valamilyen stílusos hétköznapi szettet összeállítanunk. Szerintünk remek választás munkába is, illetve akkor, ha valamilyen különlegesebb, mégsem túl elegáns eseményre készülünk.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj idén tavasszal farmeringeket

A farmering az örök jolly joker ruhadarab, hiszen más árnyalatú farmerral, szoknyákkal, feketével vagy fehérrel, illetve mintás darabokkal is jól mutat. Variálhatjuk úgy, hogy kifejezetten laza,ám úgy is, hogy elegáns hatást keltsen. Tavasszal különösen javasoljuk, hiszen egy kardigánnal vagy bőrdzsekivel telitalálat lehet!

olvass tovább

Stílusiskola: amikor a több jobb - viselj feltűnő mintájú ruhadarabokat

Tavasszal és nyáron sokkal szívesebben viselünk színes és mintás outfiteket, és mi mindenkit csak buzdítanánk, hogy az idei szezonban bátran dobja el a "kevesebb néha több" elvet, és inkább viseljetek feltűnő mintájú darabokat. Ezeket természetesen könnyedén lehet kombinálni basic darabokkal, így az egyszínű felsőknek vagy farmeringeknek sem kell majd a szekrényben maradniuk.

olvass tovább

Stílusiskola: Így viseld a farmeringet

  • 2017. május 27.

Minden, ami farmer az nagyjából jöhet is. Mindig, minden évszakban. A farmering pontosan az a darab, amit akár nyáron is simán felkaphatunk magunkra, ha éppen úgy tartja kedvünk. Lapozzátok át inspirációs képgalériánkat!

olvass tovább

Mini Outfit - Az örök ikon krónikája

  • 2014. június 27.

Néhány alkalommal már találkozhattatok kisfiú modellünkkel, Attilával és talán észrevettétek Ti is, hogy mindig van rajta valami, ami farmer anyagból készült. A farmernadrág, és farmerkabátos szettje után most Attila úgy ragaszkodott a farmeringjéhez, mint egyébként a divatvilág is hosszú évtizedek óta. Nem csoda, hiszen ez a szuper, klasszikus alapdarab vagánnyá teszi a gyerkőc outfitjét,és még amiért jó, hogy sokféleképpen lehet hordani, nyáron kombinálhatjuk akár színes pólóval és rövidnadrággal is.

olvass tovább