Kulcsszó keresés /


Revo Cocoa nice cream – a forró nyári napokra

  • 2020. június 23.

Hamarosan megérkezik a nyár és ilyenkor mindannyian vágyunk valami finom, hűsítő édességre. Sajnos a legtöbb jégkrém és fagylalt tele van cukorral, színezékkel és egyéb adalékanyagokkal, melyek nem a legjobb megoldást nyújtják. Ha fontos számodra az egészséges táplálkozás, de mégsem szeretnél lemondani a finom falatokról, akkor ezt a fehérjében és vitaminokban gazdag desszertet szívből ajánljuk neked.

olvass tovább

12 dolog, ami miatt soha nem növünk fel

  • 2018. november 26.

Azt mondják a bölcsek, hogy öregedni muszáj, de felnőni opcionális. Aki a szívében gyermek tud maradni, az valószínűleg messzebbre jut a boldogsághoz vezető úton, viszont azokkal mi van, akik a tetteikben is?

olvass tovább

A legnépszerűbb íz a csokifagyi!

  • 2017. július 21.

A kutatások szerint a legnépszerűbb fagyiíz a csokoládé, amelyből az egyik legizgalmasabb kínálat a Bonbonier új üzletében kóstolható. Ha pedig valakinek megtetszett ez az ízvilág, az el is készítheti a banános csokoládéfagylalt receptjét, amelyet Erdélyi Nóra chocolatier álmodott meg kifejezetten otthoni körülményekre.

olvass tovább

Kókuszos-sütőtökös fagylalt

  • 2016. október 01.

Az ősz nem jelenti azt, hogy véget kell érnie a fagylalt szezonnak. Vegyítsük a fagylaltot az őszi ízekkel, mint például a sütőtök. Miután kipróbáltátok a kókuszos-sütőtökös jégkrémet az ősz lesz a kedvenc fagyi szezonotok.

olvass tovább

Toulouse, a magyar-belga EB-nyolcaddöntő helyszíne

  • 2016. június 26.

A magyar labdarúgó válogatott sikeres szereplése miatt Franciaország most úgy vonzza a magyarokat, mint édes fagylalt a méheket. Napról napra egyre több honfitársunk kerekedik fel, hogy a helyszínen szurkoljon a nemzeti tizenegy diadalmenetének. Június 26-án, vasárnap Toulouse ad otthont a válogatott következő EB-mérkőzésének Belgium ellen. Aki még nem ismerné a gyönyörű francia várost és a meccs előtt, vagy után kicsit bebarangolná, annak egy kis ízelítőt állítottunk össze érdekességeiről.

olvass tovább

Édes kis bűnbeesés

  • 2016. május 18.

Amióta világ a világ, és ember az ember, azóta létezik a bűn is, mint olyan. Valahogy, ilyenkor a kései tavasz hamvas pezsgését érzékelvén, mintha újra divatba jönne bűnbe esni. A csábítás szele, lágyan cirógatja az arcunkat, úton-útfélen színes, szagos, már-már giccsesen szirupos nyalánkságokba botlunk, a kirakatokban kacéran kínálják fel magukat a tejszínhabos púderszínű krémkelyhek, a csészényi forró csokoládék és a cuki kis édességek.

olvass tovább

Ezek lesznek a nyár legnagyobb divattrendjei

  • 2016. május 01.

Közeledik a tengerpartok, a fagylaltok, a szabadtéri koncertek és a napbarnított bőr ideje – a vakáció! Akármennyire is szeretnénk, nem tölthetjük mindhárom forró hónapot vízparton, sőt meztelenül sem járkálhatunk a városban, így bemutatjuk nektek a nyár legnépszerűbb trendjeit, hogy stílusosak legyetek a városban is.

olvass tovább

Fagylalt ünnep

  • 2014. május 08.

A magyar kézműves fagylalt napja 2014. május 8. Ezen a napon féláron lehet fagylaltozni az akcióhoz csatlakozott több, mint 200 fagyizókban.

olvass tovább

Baba Mama fitt: alakbarát csokifagyi

  • 2013. augusztus 18.

Ez a fagylalt átmenet a fagylalt és a pohárkrém között, azonnal fogyasztható az elkészítése után és nagyon finom. Ami a legfontosabb, hogy a fagyi utáni vágyunkat tökéletesen kielégítik!

olvass tovább