Kulcsszó keresés /


Marcellina 70 éves korában fiatalos energiákkal vág bele új projektjébe

  • 2023. március 03.

A fehér saxofonos, kreppelt hajú SEXY LADY 70 évesen is bomba formában van.Csepregi Évával és Fábián Évával együtt megalapította az 1972-ben a Kócbabákat, majd 1983-ban a Marcellina PJT formációt, mellyel sikert sikerre halmozott. A zenén kívül életében fontos szerepet játszik a tudatosság, az egészséges életmód, a pozitív gondolkodás és a napi rendszeres mozgás.

olvass tovább

A kis nagy autó – Skoda Fabia 1.5 TSI Style DSG

Van egy erős félelmem azzal kapcsolatban, hogy idő kérdése és a kiskategóriás autók (B szegmens), mint a most tesztelt Fabia, ki fognak halni, mint a dinoszauruszok. A rengeteg crossover, valamint a drága és kötelező biztonsági felszereltségek olyan közel fogják vinni az árukat az eggyel nagyobb kategóriához, hogy balgaság lesz ezt választani. A Fabia ennek ellenére egy kiváló autó és a vele töltött idő alatt az járt a fejemben, hogy tud-e egyáltalán többet a nála eggyel nagyobb kompakt kategória.

olvass tovább

A legjobb a három közül – Skoda Fabia 1.0 Style

Nagyon szívesen kezdtem volna az évet azzal, hogy a 2021 végén bemutatott Skoda Fabia negyedik generációs modelljét összevetem a Polo 6 modellfrissített változatával. Sajnos ez a mostani szállítási határidők miatt nem valósult meg. Annyi öröm az ürömben, hogy időközben a Seat Ibiza facelift is megjelent, ami szintén járt nálunk azóta. Így, ha nem is egyszerre, de az emlékeimben lapozgatva azonnal másik két modellel is össze tudtam hasonlítani az új Fabiat.

olvass tovább

Fábián Juli legjobb számai

  • 2017. december 20.

Hosszú betegség után december 16-án elhunyt az ország egyik legtehetségesebb énekesnője, Fábián Juli. Hihetetlenül tragikus, hogy egy ilyen fantasztikus ember ennyire fiatalon hagyta itt a Földet, mi azonban nem tehetünk mást, mint hogy őrizzük az emlékét. Legkiemelkedőbb számaival emlékezünk a "fekete hangú", gyönyörű Julira. Nyugodj Békében!

olvass tovább

Forradalmian új anti-aging eljárás

  • 2013. november 05.

Megfiatalít, feltölt energiával és még jobban is alszol tőle: csodakezelés, amelyet nem a NASA kínál az űrhajósainak. A vér intravénás, lézeres besugárzását a Fabian Anti-Aging Clinic vezette be elsőként Magyarországon.

olvass tovább

Univerzális nyelv, energia, Fábián Juli…

  • 2012. január 20.

Hogy miképpen tudunk világnyelveket, anélkül, hogy szótárakat böngésznénk, első hallásra nem könnyű elgondolni. Azonban ha jobban kinyílunk, talán megérthetjük, mekkora tudás birtokában vagyunk. Elég benyomni a playt, és ugyanazt halljuk, talán a szívünk is ugyanúgy dobban, ahogyan bárhol máshol a nagyvilágon. Fábián Juli zenéje élmény. Járjunk a Föld bármely táján, ez a muzsika ugyanazt jelenti.

olvass tovább

Fábián Éva sminktanfolyamok

  • 2011. június 02.

Bemutatjuk Fábián Éva, a nemzetközi hírű mesterfodrász, személyi stylist és sminkmester sminktanfolyamait. Fábián Éva a fantasztikus fodrászsikerek után a sminkelés területén hódít évek óta. Tudását, tapasztalatát most átadja, hogy a lányok, nők valóban ügyes kézzel szépítsék meg magukat. Kezdőknek, haladóknak egyaránt!

olvass tovább

Sminkvarázs díjátadó

  • 2011. március 09.

Megtörtént a sminkvarazs.com a Stylemagazin által kiírt verseny díjátadója az L.A. Make Up üzletében a Mamut II-ben. A 10 legnépszerűbb fotó feltöltője elismerésül hamarosan egy átváltoztatáson és professzionális fotózáson vehet részt az MTAphoto Studio-ban. Fábián Éva mestersminkes sminkjeivel átalakított lányok fotói Március 16-tól tekinthető meg a Stylemagazin-n!

olvass tovább