Kulcsszó keresés /


Férfistílus - hogyan viseld a bőrkabátod

  • 2014. november 08.

Következő sorozatunkban az urak igényeihez igazodva röviden-tömören bemutatjuk azokat az alapokat, amiket mi nők szívesen látunk rajtatok. Az egyszerűség kedvéért mindig egy ruhadarabot állítunk a középpontba, melyhez minden esetben adunk egy tippet is, hogy mégis mit mivel. Látni fogod, a kopott Levi’s-eket sem kell a kuka tetején hagynod.

olvass tovább

Gatsby-k után kockás dandy-k

  • 2014. augusztus 23.

A klasszikus férfidivat nem tartozik a nap mint nap karakteres újdonságokkal jelentkező, vibráló, percenként valami újat vajúdni akaró, sokszor erőltetetten ’flashelő’ területekhez. Szoktam volt mondogatni az ügyfeleimnek, hogy amíg a hátunkra nem nő egy harmadik kar, jó pár ruhadarabot az elegáns férfi kvázi örökérvényűnek tekinthet.

olvass tovább

A Breitling új fekete madara

  • 2014. július 08.

Számomra mindig is furcsán hangzott az AVENGER megjelölés, ha egy óráról beszélünk. Szeretjük tulajdonságokkal felruházni kedvenc tárgyainkat, de azért ez egy kicsit túlzás. Ha már kedvencekről van szó, akkor a svájci óragyártó ismét nagyot alkotott. És most szó szerint. 48 mm-es tokátmérő több mint tekintélyt parancsoló, de a robosztus külsőt a fekete slankítja így finomítva az összképet. A tok anyaga fekete titánium, így nagyon könnyű és kényelmes viseletet, és a letisztult számlapon elhelyezkedő kicsit túlméretezett indexek és mutatók kitűnő olvasottságot biztosítanak. A 300 M vízállóságot a titánim tokon túl a biztonsági záras, csúszásmentes korona biztosítja.

olvass tovább

Férfistílus: rövid vagy hosszú?

  • 2014. június 19.

Évről évre visszatérő vita lángolt fel ismét a kis, magyar rögvalóságban: hogy akkor mostan a rövid, vagy a hosszú jó-e? Facebook oldalunkon, annak ellenére, hogy leginkább férfiakhoz szólunk, a hölgyek is erősen hallatták a hangjukat. Végül is mégiscsak ők azok, akik nap mint nap látják a jelenséget

olvass tovább

Norbi upgrade

  • 2014. január 23.

Nem semmi, amit ez a srác elért úgy a magán-, mint az üzleti életben. Szép család, komoly cég, folyamatosan fejlődő brand. Hovatovább kis hazánkban, ha elhangzik egy beszélgetés során, hogy “te, a minap összefutottam Norbival!” előbb gondolnak rá az emberek, és csak később az azonos nevű haverra. Szóval fogalom lett. Imádják, de imádják fikázni is, bár ez minden sikeres emberrel így történik itthon. Beszólásban nagyhatalom lettünk!

olvass tovább

Stílusról férfiaknak IV.

  • 2013. július 12.

Mindannyiunk életében adódnak ünnepélyes események. Ha már a meghívón szereplő „dress code” is eligazít, nem kell tanakodni, hogy mi illendő. De mi van, ha nem kapunk útbaigazítást?

olvass tovább

Stílusról - férfiaknak II.

  • 2013. június 03.

A stílusos öltözködés nehezen elsajátítható. Sokan állítják, hogy nem is tanulható, valahol mélyen, a zsigereinkből gyökerezik. Jómagam ezzel nem értek egyet. Bár igaz, hogy könnyebb dolga van annak, aki már otthon is ezt látta, ezt szívta magába, de igenis, mint minden más, ez a készség is fejleszthető.

olvass tovább

Boldogító igen II.

  • 2013. június 01.

Mindenkinek van némi fogalma arról, hogy mit is jelent a tanácstalanság. Aztán eljön az a pillanat, amikor a jelenség megtelik valódi tartalommal, sőt, új értelmet nyer a kifejezés, maga az etalon testesül meg, és egyenesen belebattyog az életed közepébe.

olvass tovább

Stílusról - férfiaknak

  • 2013. május 27.

Nem egyszerű feladat nőként a férfiakhoz szólni, amikor a stílus és az öltözködés kerül szóba. Sokuk eleve hárít, arra hivatkozva, hogy ez a téma őket egyáltalán nem érdekli vagy nincs ideje ilyen botorságokkal foglalkozni. Sokan úgy érzik, már mindent tudnak. Sokukat lehet, hogy érdekelné a téma, de igazából nem akarják ezt bevallani.

olvass tovább