Kulcsszó keresés /


7 gyógynövény a csakrák harmonizálására

Minden csakrának megvan a megfelelő fizikai szerve, mirigye és rendszere a testben, amely hatással van az egész szervezetünk működésére. Ha a hozzá társított szerv / mirigy / rendszer gyenge vagy kiegyensúlyozatlan, a releváns csakra blokkolt lesz és amikor a társult szerv / rendszer kiegyensúlyozott és egészséges, akkor a hozzá társított csakra is harmonikusan működik.

olvass tovább

Amikor megnyílik a tudat

Ma már nagyon népszerű azt mondani, hogy "érdekelnek az ezoterikus dolgok", hogy "spirituális személy vagyok". Igen, sok emberben, valóban megszületik a vágy arra, hogy megismerhesse a láthatatlant, felébred bennük az ősi ösztön, hogy haza találhassanak, hogy azt az oly régóta tartó hiány állapotukat, kitöltse a tudás, a magasabb rendű megértés.

olvass tovább

Tőle tartsd magad távol a horoszkópod szerint

  • 2018. január 30.

Vannak jegyek, amik egyszerűen nem működnek együtt és kész. Legalább is a tankönyv szerint. Ettől függetlenül túl nagy általánosítás lenne emiatt esélyt sem adni valakinek, hiszen két ember kapcsolatában korántsem csak a csillagjegyek a döntőek mennyire passzolnak a való életben. Próbálkozni mindig lehet, és azt is tudjuk, a tiltott gyümölcsnél nincs is finomabb. Na, most akkor hogy is van ez? Lássuk!

olvass tovább

Telihold a Kosban - Indulj el

A mai napon a Kosban tetőzik a Telihold este nyolc óra után. A szeptemberi Újhold energiáinak eredménye most mutatkozik meg igazán. Az elmúlt időszak a rendrakásról szólt, kívül belül, hogy helyet adjunk az új dolgoknak. Ezt a folyamatot segíti és a csúcsára emeli a mai Telihold.

olvass tovább

„Ha valóban megszeretlek, s te megszeretsz engem: egyikünk sem lesz többé az, aki volt.” – Idézetek Müller Pétertől

Müller Péter író, forgatókönyvíró, dramaturg és előadó. Számos ezoterikus sikerkönyv szerzője; a Szeretetkönyv, az Örömkönyv vagy a Férfiélet, női sors című művek egyaránt az ő nevéhez fűződnek. És most következzen néhány gondolat a szerelemről, illetve a szeretetről, méghozzá az összetartozás jegyében, egy igazán spirituális köntösben! Idézetek Müller Pétertől.

olvass tovább

Amikor kinyílik a tudat - a spiritualitás ösvénye

Ma már nagyon népszerű azt mondani, hogy „érdekelnek az ezoterikus dolgok”, hogy „spirituális személy vagyok”. Igen, sok emberben valóban megszületik a vágy, hogy a megismerhesse a láthatatlant, felébred bennük az ősi ösztön, hogy haza találhassanak, hogy azt az oly régóta tartó hiányállapotukat kitöltse a tudás, a magasabb rendű megértés.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. április 9.

  • 2015. április 09.

A mai napon fejleszd az intuíciód, az életed alakuljon át egy csodás művésszé, aki a saját életének, kihívásainak Mesteri szinten megfelel. Ma tanulj, tájékozódj, végezz ezoterikus programokat. Napi megerősítés:mindenem megvan ahhoz, hogy megtegyem, amit csak akarok és meg kell tennem.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. szeptember 8.

  • 2014. szeptember 08.

A mai napon fejtsd meg, találd meg melyek a legvadabb álmaid, és kezd el elhinni, hogy megélheted. Ma meditáció, jóslás, ezoterikus foglalkozások. Napi megerősítés: mindenem megvan ahhoz, hogy valóra váltsam a legvadabb álmom.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. augusztus 26.

  • 2014. augusztus 26.

A mai napon rendezd az ellentmondásos érzéseidet, stabilizáld magad, döntsd el mit akarsz valójában. Ma test-lélek - szellem, ezoterikus programok. Napi megerősítés: az Élet jó, és egyre jobb , ha arra fókuszálok ami szép és jó.

olvass tovább