Kulcsszó keresés /


Lehet, hogy még szeret az ex?

Ez a kérdéskör roppant bonyolult, hiszen ezen csak az töpreng, aki éppen nem egy viharmentes időszakot él meg. Az élet ettől szép, hogy mindig történik valami. Ebben a kérdésben azonban segíthetünk neked, hiszen sok dolog van, ami elárulja, hogy gyengéd érzelmek fűzik-e hozzád volt kedvesed.

olvass tovább

Nem leszek Ő

Nem leszek Ő. Nem is voltam, nem is akartam soha. Egy pillanatig nem irigyeltem ridegségét, és merevségét. Nem irigyeltem a tekintetét melyben örömöt és elégedettséget keresve sem találtál volna. Nem irigyeltem tőle azt sem, ahogy kényszeresen próbált megfelelni, és tökéletesnek lenni.

olvass tovább

Mindenkinek van egy nehéz ex-kapcsolata a múltjában

Mindenkinek van legalább egy olyan exe, aki baromi nehéz eset. Valakinek pedig lehet, hogy épp Te vagy az. Mindannyian hordozunk sebeket, melyeket a korábbi kapcsolatainkban szereztünk, és mindannyian okoztunk sérüléseket a múltbéli kapcsolatainkban. Hatással voltunk az ex partnerünk életére, ahogy ő is hatással volt ránk.

olvass tovább

Ha a nő fél szeretni

A nő nehezen tanult meg szeretni. Mivel az ex-kapcsolatai mély nyomot hagytak benne, nem tudott megbocsátani. Ameddig haraggal és fájdalommal töltötte meg az érzelmeinek dobozát, addig abba csak a múlt lomjai kerültek. Majd egy tavaszi, napsütötte napon a nő készen állt arra, hogy továbblépjen. És megtanuljon szeretni. A szív drágaköve.

olvass tovább

Az Ex és Budapest

  • 2019. január 03.

Tudjátok, van az az időszak. Az a bizonyos szakítás utáni holtidő, amikor egyszerűen minden a másikra emlékeztet. És, ha ez önmagában nem volna tényszerűen szar, akkor még jön az az érzés is, hogy na, most nem futhatok össze vele… sehol.

olvass tovább

A nő és az elvárások

  • 2018. július 10.

A nő fájdalmasan gondolt vissza az ex-kapcsolataira, amelyek egytől egyig csúfos vereséget szenvedtek a boldog párkapcsolatok mezején. Ehhez persze erősen hozzájárult az Elvárások (Irreális) Listája, amelynek a múltbeli partnerei, ha akartak volna, akkor sem tudtak volna megfelelni. Majd elindult az a bizonyos lavinaszerű folyamat. A nő és az elvárások.

olvass tovább

Az ex-kapcsolat az oka mindennek?

Az emberek átlagosan életük felét azzal töltik, hogy párt keresnek, vagy kapcsolatban élnek. Jobban belegondolva azt kell, hogy mondjam valóban így van. Én a magam részéről egyenlő arányban tudok nyilatkozni a párkapcsolatban élés és a szingli lét kérdésében, de persze volt olyan időszak, amikor magam sem tudtam mit is akarok valójában. Egyedüllétet, vagy szerelmet.

olvass tovább