Kulcsszó keresés /


5+1 ok, amiért hasznos a koffein!

  • 2024. február 27.

Fogyaszthatjuk energiaitalban, kávéban, teában vagy épp az egyre népszerűbb energy coffee formájában, sokunknak nem indulhat be a nap koffein nélkül. Évezredek óta ismeretes, hogy ébren tartó hatása van, de kevesen tudják, hogy nem csak ebben segíthetnek a koffeintartalmú italok. Lássuk, milyen ismert, és kevésbé köztudott pozitív hatásokat tulajdonít a koffeinnek a tudomány!

olvass tovább

Kezdd a napot energikusan!

Ha kimerültnek érezzük magunkat és a koncentráció is nehezünkre esik, a legtöbbünk a kávéért vagy egy doboz energiaitalért nyúl. A TRthriv Focus Tea magas koffeintartalmának köszönhetően most új alternatívát kínál.

olvass tovább

29 egészséges alternatíva a koffein helyett

  • 2023. január 07.

Eleged van, hogy egyfolytában vedeled az egészségtelen energiaitalokat, sorra döntöd magadba a kávét, mégis álmos maradsz? Igaz, a koffeinnek vannak előnyei, nagyobb mennyiségben mégis inkább káros, és könnyen immunissá válhatsz rá. Inkább mutatunk 29 másik alternatívát, melyek segítségével felpörgetheted magad!

olvass tovább

5 szuper energia bomba ital kávé helyett

  • 2018. május 11.

Te is kávé függő vagy? Amikor a koffeinről van szó, rögtön a kávéra gondolunk és valóban, nem sok ital veheti fel vele a versenyt, ha ébren szeretnénk maradni. Kiskapuk azért mindig vannak. Tudjuk, hogy a kávé szorongást és idegességet is okozhat. A kutatások azt mutatják, hogy a rendszeres kávéfogyasztók valójában már nem is élvezik a kávéfogyasztás előnyeit, mivel testük egyszerűen megszokta élénkítő hatását.

olvass tovább

Chia Fresca - A mexikói energiaital

  • 2016. szeptember 13.

Frissítő és egészséges italra vágytok? Nincs elég energiátok a munkához, a tanuláshoz vagy az edzések előtt? Próbáljátok ki a chia frescát és meglátjátok a közérzetetek szinte azonnal javulni fog.

olvass tovább

Smart Energy

  • 2010. június 03.

Bios Life E világpremier! Az egyedülálló, 100%-ban természetes, koffeinmentes energiaital az ősi japán Matcha tea erejével Magyarországon is kapható!

olvass tovább

Tom Brady Movado karóra

  • 2008. január 31.

A jóképű és egyben megnyerő New England-i irányító, Tom Brady több puszta játékosnál. Jónéhány reklámban láthattuk, többek közt a Stetson cologne és a Smartwater energiaital cég termékeihez adta nevét és arcát.

olvass tovább