Kulcsszó keresés /


A távkapcsolat napos oldala

Egy randioldal 2017-es felmérése szerint az egyedülállók 70%-a úgy gondolja, hogy a távkapcsolat olyan dolog, ami igenis megéri a befektetett energiát, hiszen, ha kevesebbet lehetsz a partnereddel, akkor jobban kell bíznod a kapcsolatotokban és a másikban, hogy boldogok lehessetek. Akkor miért is félnek olyan sokan belevágni?

olvass tovább

Milyen vitaminokra van szükséged? Ezt kell tudnod, ha egészséges szeretnél lenni!

  • 2023. január 27.

Amennyiben az újévi fogadalmaink közé tartozott, hogy szeretnénk idén egészségesen, vagy legalább a korábbinál egészségesebben élni, akkor bizony a vitaminokról sem szabad megfeledkeznünk, ugyanis ezek elengedhetetlenek a szervezet számára. Nem csak az immunrendszert támogatják, de hozzájárulnak a növekedéshez, a sejtek regenerációjához, az anyagcsere megfelelő működéséhez, az energiatermelő folyamatokhoz, a vérképzéshez, az agyi folyamatokhoz és rengeteg más folyamathoz. Éppen ezért fontos tudnunk, hogy az egyes vitaminokból a megfelelő mennyiség áll rendelkezésre a szervezetben.

olvass tovább

Hinni a negatív gondolatoknak a legnagyobb akadály

  • 2023. január 26.

Mi az: rengeteg teret és energiát szentelünk neki, még sincs célja, és a kedvünket is elrontja? Hát persze, hogy a negatív gondolkodás! Belekerülni se perc alatt lehetséges, azonban a destruktív gondolatok elengedése már egy nehezebb folyamat.

olvass tovább

Ezért éri meg második esélyt adni

Miért kell második esélyt adnunk? Mert attól mi maguk is megnyugszunk. Eljutottunk már a kapcsolatunkban egy bizonyos szintre, ami rengeteg befektetett érzelmi energiába került. Egy mélyebb, valami sokkal magasztosabb és intimebb zónában utazunk ketten, ahol felbecsülhetetlennek tartjuk az elköteleződés biztonságát.

olvass tovább

Főleg pozitív hatásokról, illetve negatív hatások enyhüléséről, kioldódásáról tudok nektek beszámolni

Számomra is furcsa, de most főleg pozitív hatásokról, illetve negatív hatások enyhüléséről, kioldódásáról tudok nektek beszámolni. Elég szokatlan az elmúlt hónapok után... de nézzük a részleteket! Ahogyan a képen is láthatjátok, csupa zöld vonal és jelölő... sehol a megszokott piros rengeteg. Hihetetlen, de kezdenek szépen megérni a dolgok és teret kapni az aktív energiák.

olvass tovább

Erős és független nő / pasi / varrógép vagyok

Remek. Az erőd és a függetlenséged a világon semmit nem ér, ha azt nem állítod valami nálad nagyobb jónak vagy célnak a szolgálatába. Mindez zéró értékkel bír, ha csak önmagáért, a kijelentés lehetőségéért posztol egymagában, mint egy pöpec módon működő, de kihasználatlan szélturbina a sivatag közepén, aminek sehová sincs becsatornázva a generált energiája.

olvass tovább

Így ránt le magával egy energiavámpír

  • 2023. január 18.

Azt érzed, hogy miután találkozol az ismerősöddel, aki megállás nélkül a panaszáradatát zúdítja a nyakadba, sokkal fáradtabb és kimerültebb leszel? Nem csoda, hiszen az energiavámpírok pont ezt teszik velünk! Összeszedtünk pár intő jelet, melyet, ha érzékelsz, kérdezés nélkül menekülj a másik irányba!

olvass tovább

Hogyan lehet érzékeny lelked igazi gyógyító úgy, hogy közben ne mérgezzenek meg mások?

Ha nagyon érzékeny ember vagy, bizonyára észrevetted már, hogy rengetegen szívják az energiádat, sokan fordulnak hozzád és Te nem tudsz nekik nemet mondani, mert alaptermészetedhez tartozik, hogy ott segítesz, ahol csak tudsz. Közben nagyon sokszor úgy érzed, hogy az érzékeny lelkivilágod, számodra néha inkább átok, mint áldás. Az egészséges határok meghúzása fontos, magadat legalább annyira szükséges ápolnod, mint ahogyan azt másokkal teszed.

olvass tovább