Kulcsszó keresés /


7 alkalom, amikor Carrie Bradshaw a pasijához öltözött

  • 2018. szeptember 01.

Aki szereti a Szex és New York című sorozatot, az egyetérthet velünk abban, hogy az epizódokat nem csak az érdekes és vicces párbeszédek miatt volt érdemes nézni, hanem az elképesztő divatkreációkért is. Carrie, akire mindig is jellemző volt az eklektikus öltözködés, gyakran annyira játékosra vette a figurát, hogy még a pasijaihoz is hozzáigazított egy-egy outfitet. Nézzünk belőle példákat!

olvass tovább

Menő fehérneműmárkával készített közös kollekciót a H&M

  • 2018. augusztus 08.

A H&M első alkalommal kollaborál egy fehérneműmárkával, ehhez pedig az úttörő amszterdami székhelyű Love Stories-t választotta. A márkát a tehetséges Marloes Hoedeman hozta létre 2013-ban. A márka rajongói eklektikus mintái, keverhető stílusai és kényelmes viseletei miatt szeretik a Love Stories fehérneműit és hálóruháit. A Love Stories x H&M kollekció a márka klasszikus darabjait mutatja be a nagyközönségnek, melyek augusztus 9-től lesznek elérhetőek a H&M üzleteiben és online.

olvass tovább

Manhattani loft lakás

  • 2016. november 14.

Népszerű divatfotósok, Van Lamsweerde és Matadin a tulajdonosai ennek a manhattani loft-lakásnak, mely jó példa arra, hogy hogyan lehet egy hideg, hatalmas, ipari „dobozt”, meleg, élhető otthonná varázsolni.

olvass tovább

Olivia Palermo idei 65 legfantasztikusabb szettje

  • 2014. december 30.

Gondoltad volna, hogy van, akit pont annyit fotóznak, mint Kim Kardashiant, de mégis egy jótündér? Olivia Palermo korábban a The Hills nevű valóságshowban szerepelt, onnan nőtte ki magát stílusikonná, és divatszakemberré. Eklektikus és romantikus stílusa rendkívül inspiratív, továbbá pedig az én személyes kedvencem. Nézzük meg a 2014-es aranycsarnokot, a 65 legfantasztikusabb összeállítást a vörös szőnyegekről, az utcáról, és a 30 outfit for 30 days nevű blogjegyzéseiből!

olvass tovább

Jimmy Choo!

  • 2011. március 29.

Alig vártuk a tavaszt! Nem csak a napsütés és a színek miatt, nem csak a szoknyák és blézerek miatt, hanem kedvenc cipőink miatt is! Jimmy Choo idei tavasz-nyári kampánya élénk színeivel és eklektikusságával az egzotikus karneváli világot idézi.

olvass tovább

Rouge Bunny Rouge - Új luxusmárka Magyarországon

  • 2011. február 24.

A NEROLI Luxus Parfüméria egy pazar minőségű design-sminkmárkát varázsolt. Magyarországra. A londoni központú Rouge Bunny Rouge a viktoriánus kor és az orosz cári arisztokrácia eklektikus elegye, mintha a tündérmesékből lépett volna elő. Az egyik legihletettebb és legelragadóbb márka, amivel valaha találkoztunk. A nem mindennapi formulák a rejtélyes Elvarázsolt Kertbe csábítják a vevőket: fellebbentik a fátylat, amely valóságot elválasztja a képzelettől, és bepillantást engednek az örök varázslat világába.

olvass tovább

Boscolo Hotel, az elegancia csúcsa

  • 2010. december 30.

Budapest és egyben Magyarország egyik legcsodálatosabb eklektikus épülete hosszú hányadtatás után 2006-ban nyitotta meg újra kapuit, immáron mint luxusszálloda, földszintjén pedig a magyar kultúrtörténet impozáns és kultikus helyszínével, a New York kávéházzal.

olvass tovább