Kulcsszó keresés /


Elátkozott helyek atlasza - új sorozat a National Geographic csatornán!

  • 2020. november 25.

A National Geographic decembertől egy új sorozatot mutat be, Elátkozott helyet atlasza címmel. A sorozatban Sam Sheridan író-kalandor a világ néhány sötét, sokak által egyenesen elátkozottnak tartott helyére látogat és utána jár, hogy mi igaz a híres legendákból, például: Ki volt Drakula? Mi a Bermuda-háromszög titka? Létezett-e Atlantisz?

olvass tovább

Állati típusú találkozások

  • 2020. május 21.

Az emberi kíváncsiság az állatvilágra is kiterjed: igyekszünk minél közelebb férkőzni hozzájuk, hogy mindent megtudjunk róluk, és közben olyan felvételeket is készíthessünk, amelyek több száz like-ot érnek majd a közösségi oldalakon. A Viasat Nature természetcsatorna ezúttal vadállatokról elkapott, hihetetlen egyedi képeket mutatott be kedden este 8-tól az Elképesztő állati találkozásokban.

olvass tovább

Másnaposok

  • 2009. június 15.

Vannak dokumentumfilmek. Vannak dokumentumfilm erejű játékfilmek. No, a Másnaposokat egyikkel sem lehet nagyon megvádolni, mégis a fenti cím egy nagyon fontos dolgot takar. Ez pedig az esküvő, amit ugye megelőz a legénybúcsú. Vagyis fogalmazzunk úgy: van a legénybúcsú, amit majd követni fog egy esküvő.

olvass tovább