Kulcsszó keresés /


Music Fm a LUPÁN

  • 2019. július 12.

Újra éled az idén év elején megszűnt Music Fm, ha nem is az éterben, de a rádió egykori DJ-i Budapest tengerpartjának legújabb helyszínén, a Takarék Beachen hétvégente pakolják majd a lemezeket. Július 12-én indul a sorozat.

olvass tovább

Top10: a legjobb napindító slágerek Kygo-tól

  • 2018. szeptember 11.

Alig egy hónapja volt szerencsénk a Sziget Fesztiválon Kygo legjobb slágerei tombolni, és mivel a világhírű DJ a mai napon ünnepli a 27. születésnapját, ezért arra gondoltunk, hogy össze is gyűjtjük ezeket a számokat, hogy mindenki számára jól induljon a hét második reggele!

olvass tovább

MOTi az Akvárium Klubban

  • 2016. július 21.

Rögtön azután, hogy megünnepeltük az új kenyeret, az államalapítást, és megnéztük a tűzijátékot, egy újabb ünnepre gyűlhetünk össze, ugyanis augusztus 20-án az Akvárium Klub NagyHalljában lép fel a holland DJ-szcéna egyik legújabb szupersztárja: Moti. Királyi élmény lesz.

olvass tovább

Hamvai PG a belső harmóniáról

  • 2012. december 03.

Létezik egy cirkusz, ahol a közönség táncol örömében, a porondmester fején baseball sapka, hóna alatt csivava. Ha megálmodhatna egy idilli szórakozóhelyet, Hamvai PG ilyet nyitna Miamiben. Persze a sikeres magyar DJ élete enélkül is álomszerű.

olvass tovább

Absolut pop up bár a Fashion Streeten

  • 2012. április 27.

Képzelj el egy szemet gyönyörködtető bárt, ahol szinte megharap a művészet. Adj hozzá 4 cl Absolut vodkát és hangolódj rá a legjobb zenékre egész májusban a budapesti Fashion Streeten.

olvass tovább