Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így viselj oversize bőrdzsekiket

Bár már május vége van, így meglehetősen szomorú, hogy még mindig a bőrdzsekikről kell beszélni egy divatanyagban, de nincs mit tenni, egyelőre még nem szabadulhatunk meg ezektől a ruhadaraboktól. Ha a praktikum mellett a trendeket is követni szeretnénk, akkor érdemes oversize fazont választani, szuper stílusosak lehetünk benne!

olvass tovább

Ilyet kérünk karácsonyra!

  • 2014. december 09.

Újra kislányok vagyunk, akik állnak a méretes, Barbie babákkal telepakolt polc előtt a nagyáruházban. Magdalena Frackowiak-ot és Elisabeth Erm-et ugyanis babadobozba zárták, éppen úgy, mint a híres-neves Barbie-kat. Kaptak kiegészítőket, egy váltás ruhát, és a legnevesebb divatházak stílusában öltöztették fel őket. A divatanyag a francia Vogue decemberi számának készült, a koncepció több mint zseniális. A fotókat Giampaolo Sgura készítette.

olvass tovább

Interjú Tombor Sarolta sminkmesterrel

  • 2014. június 02.

Saci nem csak tehetséges sminkes és fantasztikus tanár, de kivételes ember is. Kétszer is elnyerte a Fashion Awards Hungary Év divatsminkese díját és a legnagyobb divatanyagok készítésében vett részt. Sokak örömére már évek óta tart képzéseket a Krea Művészeti Iskolában, ahol a hétvégi órákon a magas színvonalú oktatás mellett olyan programokat nyújt a tanulóknak, amelyek túlmutatnak az általános tanfolyamokon. Tapasztalatainak megosztásával és lelki tanácsaival pedig maximálisan felkészít a nagybetűs Életre. Miután meghívást kaptam az egyik csoportjának sminkvizsgájára, nem haboztam elmenni és kifaggatni kicsit a szakmáról.

olvass tovább

Narancsszüret

  • 2013. október 04.

Az ausztrál Vogue divatanyagában Julia Nobis szüreteli le nekünk télire a termést a pompás ligetben, és még pompásabb öltözékekben.

olvass tovább

Sexy Rock&Roll

  • 2013. szeptember 25.

Yasmin le Bon a spanyol Elle októberi divatanyagában próbálja meg átadni a glamrock életérzést. Úgy hisszük, mindez sikerül neki. A jelszó: Rock&Roll can never die!

olvass tovább

Miss Kloss Extra

  • 2013. szeptember 18.

Fényes modellkarrierje csúcsán, immáron új frizurával dobogtatja meg a szíveket Karlie Kloss, amerikai topmodell. Csodáljátok meg legújabb divatanyagát.

olvass tovább

Beach style Brazíliából

  • 2013. augusztus 04.

Valódi vadregényes tájra kalauzol el bennünket a brazil Plaza Magazine fürdőruhás divatanyaga. Lássuk miben feszítenek a strandolni vágyók az őserdő melletti parton.

olvass tovább

Mihalik Enikő allűrje

  • 2013. augusztus 01.

Kedves kis büszkeségünk az orosz Allure beauty anyagában szerepel. Enikő még mindig tudja, mitől döglik a légy. Az már mellékes, hogy a fotózás koncepciója ugyanaz, mint egy 1965-ben készült Harper's Bazaar divatanyagban.

olvass tovább