Kulcsszó keresés /


Erősödik az underground vonal a Soundon

  • 2024. február 17.

Az elektronikus zenei színtér műfaji sokszínűségét ígéri idén is a Heineken Balaton Sound. A korábban bejelentett tucatnyi előadó – mint például Marshmello, Paul Kalkbrenner, James Hype, Purple Disco Machine vagy Timmy Trumpet – mellé majd 30 új név került fel a nemzetközi fellépőket soroló listára. A pazar névsor mellett az is kiderül, milyen újításokra számíthatunk az idei beach fesztiválon.

olvass tovább

Világsztárokat jelentett be 2024-re a Sound

  • 2023. december 06.

Világsztárokat jelentett be 2024-re a Sound Többek között Marshmello, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, James Hype és Purple Disco Machine is szerepel a Heineken Balaton Sound első bejelentésének listáján. Európa legmenőbb beachfesztiválja a nyári szünidő legelején, 2024. július 3-6 között várja fergeteges parti hangulattal a látogatókat. Mostantól - a teljes bérlet mellett - napijegyekre és 3 napos bérletekre is lecsaphatunk, akár részletfizetéssel is.

olvass tovább

Abraham Lincoln utolsó óráira is fény derülhet a Discovery legújabb műsorában!

  • 2021. január 08.

Az amerikai történelem egyik legnagyobb alakjáról, Abraham Lincolnról mindössze 130 ismert kép készült. A rabszolgaság eltörlőjének élete tragikus hirtelenséggel ért véget azon a végzetes színházi esten 1865-ben, napjainkra pedig csekély mennyiségű tárgy és hitelesített kép maradt fent az Egyesült Államok 16. elnökéről. De vajon lehetséges-e, hogy létezik még egy fénykép, több mint 150 éve elrejtve a nyilvánosság elől, amely Lincoln életének utolsó óráit örökítette meg? Az elveszett Lincoln című műsor ennek a rejtélynek jár utána január 10-én, vasárnap este 22:00 órakor a Discovery műsorán!

olvass tovább

TOTAL DANCE FESTIVAL - BEST OF 1990S AND 2000S

  • 2018. augusztus 27.

Emeljük a tétet, fokozzuk a hangulatot. A legjobbak legjobbjai a legnagyobb slágerekkel csak a Total Dance-en idén novemberben. Best of…érted! A Total Dance Festival ikonikus és stílusteremtő. 2014 óta töretlen sikerrel, évről-évre megújulva, egyre látványosabb show elemekkel, táncosokkal szórakoztatja a disco korszak szerelmeseit. Magyarországon tökéletesen egyedi platform, mely visszarepít az időben és felidéz megannyi emléket a korszak sztárjaival.

olvass tovább

Tóparti házibulival nyit az EFOTT fesztivál

  • 2016. július 01.

Milyen egy retro-mulatós-techno-disco házibuli? Ezt így egyben kapjuk meg július 12-én, Velence Északi Strandján! Az EFOTT fesztivál nyitónapjára ugyanis a szervezők egy tóparti házibuli hangulatot álmodtak meg, ahol a 90-es évek UFO-Kozmix-Groovehouse együttesei mellett, a mulatós király Kis Grófo és barátai is mikrofont ragadnak. A buli zárásaként pedig indulhat a csapatás Deadcode & Friends vezényletével.

olvass tovább

Ennél vagányabb szetteket nem tudunk nektek mutatni ma

  • 2016. március 11.

A diszkó korszak telefonált, kéri vissza a fellépő ruháit, avagy, hogyan elevenítsd fel a nyolcvanas éveket. Úgy, hogy a Saint Laurent ház legújabb, őszi/téli kollekciójában pompázol. Majd ősszel... Ennél vagányabb szetteket nem tudunk már mutatni ma nektek:

olvass tovább

Carbonfools a Barba Negra Music Clubban

  • 2015. április 21.

A The Carbonfools hangzásvilága mindig is egy izgalmas vállalkozás volt, hiszen az elektronikus formáció munkásságában megtalálhatjuk a rock, a blues, a reggae, a dub, a disco, a folk, az ethno, és a darkwave elemeit egyaránt.

olvass tovább

Compact Disco! - Interjú a győztesekkel

  • 2012. február 17.

A Dal döntője rendkívüli izgalmakat hozott, a nyertesek mosolyát, a csalódottak szomorúságát, ám mindenek előtt színes és szerethető előadásokat, ahol mindvégig érzékelhető volt a szenvedély és a tökéletességre való törekvés. A győztesek, vagyis a Compact Disco készséggel állt rendelkezésünkre. Együtt válaszoltak a Stylemagazin.hu kérdéseire! Fogadják szeretettel őket!

olvass tovább

L'Oréal Professionnel Discovery Event

  • 2011. május 16.

Fontos nap volt május 2-a a fodrásztársadalom számára, ugyanis ezen a napon rendezte a L’Oréal Professionnel az év eddigi egyik legnagyobb és legtöbb szakmai újdonságot felsorakoztató bemutatóját. Hétfő este végül csaknem négyszáz érdeklődő töltötte meg a Nyugati téren található Szikra Cool Tour House épületét, hogy megismerje a szezon legújabb trendjét a hajművészet minden ágában.

olvass tovább