Kulcsszó keresés /


10 kedvenc Szabó Magda idézet

  • 2020. október 05.

Szabó Magda, Kossuth-díjas írónk éppen ezen a napon ünnepelné 103. születésnapját. A debreceni születésű írónő összesen 46 könyvet írt. A tejesség igénye nélkül összeválogattuk a legkedvesebb idézeteket és szövegrészleteket tőle. Így emlékezünk rá. 2007. november 19-én tért örök nyugovóra.

olvass tovább

DEBRECEN DRIVE 2019 – Minden, ami gurul

  • 2019. június 01.

Nagyon kedves meghívásnak tettünk eleget a hétvégén Debrecenben. A cívis városban, számos gépjármű ipari és kereskedelmi vállalkozás található, amit egy nagy német gyártó letelepedési és gyárépítési szándéka tovább erősíthet a jövőben. A Debrecen Drive rendezői úgy gondolták, hogy érdemes életre hívni egy olyan rendezvényt, mely a járműves, gépjárműves kereskedelmi és szolgáltatói szakma minden területe bemutatkozhat, és amelyről természetesen nem hiányozhatnak az autó és motorsportok sem.

olvass tovább

„Ép testben ép lélek!”

  • 2016. október 21.

Dr. Domokos Sándor gyógyszerész, fitneszoktató, életmód tanácsadó és még sok egyéb, amit talán nem is tudnánk részletesen felsorolni. A debreceni fitneszélet egyik ismert alakja. Sokszínű egyéniség és széles látókörű ember. A debreceni fitneszéletről beszélgettünk vele.

olvass tovább

Dallal a falnak - Zene teneked

  • 2013. május 13.

Óriási sikerrel debütált Debrecenben a Dallal a falnak - Zene teneked előadás, Bruti és Hadházi László új közös zenés estje, a Párdon zenekar közreműködésével. Most a budapesti publikum is személyesen tapasztalhatja meg ezt az élményt. A részletekről a két főszereplőt faggattuk.

olvass tovább

Dobó Ágnes hazánk legszebb lánya

  • 2010. május 14.

A 21 éves, debreceni joghallgató lett Magyarország legszebb hölgye. Tavalyelőtt már indult a versenyen, akkor bekerült a legjobb ötbe. Ezután tavaly nem indult, hogy aztán idén a csúcsra érjen. Miss Universe Hungary Babinyecz Tímea lett, Miss Earth Hungary címet pedig Kaló Jennifer nyerte. 

olvass tovább