Vágytól girhes: csodaszép mese felnőtteknek, nem csak karácsonyra

  • 2018. december 12.

Szuri, a tündérarcú szuperhős az új kedvenc a könyvesboltokban! A napokban megjelent lélekemelő szeretetregény főhőse: az aranyszívű szurikáta arra tanít minket, hogy ne csak Karácsony előtt gondoljunk a jó cselekedetekre, hanem váljunk az év 365 napjában a szeretet misszionáriusává. Vegyük észre azokat, akiket aggasztó gondokkal terhel az élet, s lehetőségeinkhez képest, segítsünk rajtuk!

olvass tovább

10 módszer karma tisztításra

Amikor a karma szóba ütközünk legtöbbször valami rosszra gondolunk és a negatív oldalára asszociálunk, egyfajta büntetésre, amit azért kapunk, mert előzőleg rosszat cselekedtünk. A szanszkrit eredetű karma szó azonban szimplán cselekvést jelent. És mint tudjuk, minden apró tettünk egy következőhöz vezet, tehát miért is ne tisztíthatnánk meg kicsit a karmánk?

olvass tovább

Furcsa mentális kórságok

Fura szerzet az emberi psziché, józan ésszel gyakran fel nem fogható cselekedetekre képes. Ezúttal olyan szindrómákat gyűjtöttünk csokorba, melyről legtöbben nem hogy nem hallottak, de még elképzelni sem tudják, hogy léteznek. Márpedig azok az emberek, akik e betegségekben szenvednek, gyakran borzasztó kínos szituációkba keverednek.

olvass tovább

Látszatvilág, amelyben élünk

Mi emberek telhetetlenek vagyunk. Folyamatos nyomás alatt tartják ingereinket és a mai világ marketingje nagy bizniszt fektet a hiányérzetünkre. Egy csodálatos cukormázzal borított látszatvilágban élünk, ahol csak az számít, amit a szem ingerei fel tudnak fogni. Tévéműsorokból ömlenek ránk az erőszakos cselekedetek és a tömény szex.

olvass tovább

Az Első

  • 2015. szeptember 16.

Az első szerelem meghatározó, mint kicsi gyereknek az általános iskola első osztálya. Ahol minden új, ismeretlen, izgalmas és riasztó, kissé lélekháborgató. Az első élmények köde oszlani kezd. Még sejtelmes az élet ezen területe, mindig akadnak újabb megfejtésre váró titkok, ésszerűtlen cselekedetek. Kisiskolásként a teher a telipakolt iskolatáskával kezdődött. Az első szerelem telipakolt szívvel.

olvass tovább

Napi Üzenet - június 15.

  • 2013. június 15.

A mai napon keresd meg a pozitív cselekedeteket és azt erősítsd, ami stabil középpontot ad számodra. Ma reformáld meg életed, táplálkozásod, menj előadásra, találj új építő nézőpontokat. Napi megerősítés: Azokat a dolgokat csinálom, amelyek örömet szereznek.

olvass tovább