Kulcsszó keresés /


Neked nem bocsátok meg

Neked nem. Tudod, megváltoztunk. Te is, én is. Régen még érdekelt megbántasz-e, átkopogsz-e cipőtalpaddal a lassacskán betonná dermedt szívemen. Ki akartál engesztelni, bebizonyítani nekem, hogy te nem vagy rossz ember.

olvass tovább

Top10: így viselj hajcsatokat

Mostanában még sokkal inkább előtérbe kerül a kényelmes hajviselet, mint általában, azonban nem feltétlenül kell a kócos kontyokhoz ragaszkodnunk. Ha szeretnénk frissen mosott, kiengedett hajjal dolgozni otthon, vagy éppen boltba menni, akkor praktikus lehet feltűnő hajcsatokat választani, amelyek nem csupán praktikusak, de bizony a megjelenésünkön is sokat dobhatnak, így egyből jobban fogjuk érezni magunkat a bőrünkben.

olvass tovább

Napi Üzenet - január 25.

  • 2013. január 25.

A mai napon a megbocsátásokkal kell foglalkoznod, a legnagyobb ajándék, bocsánatot kérsz, te is megbocsátasz és magadnak is, szeress szabadon. Ma szervezz családi programokat, foglalkozz a lélek ápolásával. Napi megerősítés: Megbocsátok magamnak és mindenkinek, mindenért, mert tudom, hogy csakis így lehetek szabad.

olvass tovább

Napi Üzenet - november 17.

  • 2012. november 17.

Ma zárd le minden függőben lévő ügyedet, kapcsolatodat és mindezt a legnagyobb békében tedd. A mai nap a tisztogatás, takarítás, rendtétel napja, testileg, lelkileg, fizikailag egyaránt. Napi megerősítés: Békével elengedek és megbocsátok mindent, ami már nem szolgálja a javamat, nem erősít engem és az életem.

olvass tovább

Napi Üzenet - június 11.

  • 2012. június 11.

A mai nap legalkalmasabb, hogy lassíts és összhangba kerülj a Természettel. Ma beszéld meg és rendezd el az Összes lezáratlan lelki ügyedet. Napi megerősítés: megbocsátok magamnak és mindenkinek minden hibáért, fájdalmas tapasztalásért és felszabadítom magam.

olvass tovább