Kulcsszó keresés /


Amikor megtalálod a társad

Vajon tényleg létezik az igazi társ? Csak egyetlen igazi társ létezik? Egyszer majd eljön fehér lovon vágtatva és bekopog? Vagy egyszer csak ott áll előttünk és az a cipellő, csakis rá fog illeni? Szüksége van a segítségünkre, hogy megtaláljon vagy ez elrendeltetett? És mennyire igaz az az elmélet, hogy manapság félünk az intimitástól?

olvass tovább

Az új Hamupipőke filmről

  • 2015. március 24.

Talán legtöbben a Disney rajzfilm változatával hasonlítják össze ezt a történetet, de érdemes tudni, hogy az „eredeti” Hamupipőke történethez ez a feldolgozás közelebb áll, mint elődje. Az egyik leghíresebb feldolgozója Charles Perrault volt, aki főhősnőjét a hamuba borult lencseszemek válogatása miatt nevezte el, mostohatestvérein keresztül, Hamupipőkének. Az ő történetének érdekessége, hogy ott a bál három napon keresztül tartott, és maga a herceg kereste fel a birodalom összes leányát, hogy megtalálja, melyikükre illik rá az a bizonyos üvegcipellő. Mikor Hamupipőke következett, s a cipő gazdára talált, hogy bizonyítsa kilétét, a lány elővette a másik cipőt. A hatalmas lakodalom közepette pedig férjhez ment a két mostohatestvér is!

olvass tovább

Affér Louis-val a szállodában

  • 2013. július 04.

Louis Vuitton őszi kampányát egy szálloda buja enteriőrjében forgatták le Dree Hemingway-vel. Bőröndök, táskák, cipellők, mi kell még a nőknek a az utazáshoz? Naná, hogy a legendás monogram.

olvass tovább

Cipőt készítettünk Vágó Rékával

  • 2013. június 08.

Vágó Réka és a Veet egy közös cipőfabrikáló workshop-ra invitált bennünket szerda délután a LeMéridienbe. A remek hangulatú kis összejövetelen találkozhattak az újságírók és a bloggerek a tervezőnővel, majd elkészíthettük a saját elképzelésünk szerint a kedvenc nyári cipellőnket. Lássuk az eredményeket!

olvass tovább

Nyári cipőparadicsom

  • 2013. április 05.

A legkedvencebb cipellőket gyűjtöttük össze nektek a tavaszi/nyári kollekciók forgatagából. S ha Belátható időn belül nem jön még a nyár, mi akkor is tárt karokkal várjuk és ezekkel a lábbeli-csodákkal készülünk rá.

olvass tovább

Űrlények az utcán

  • 2013. február 20.

Kissé fura a mostani cipődivat. Eddig minden szezon kapott a jellegzetességet. Volt már a platform éve, a hegyes orr rajongóinak nehezen múló hónapjai és most úgy tűnik itt az űrlény cipellők ideje. Nem kell annyira megijedni!

olvass tovább

Európa bajnokok Budapesten

  • 2013. január 08.

Ír táncjáték az egész családnak: A Coincidance társulat a MOM Kulturális Központban mutatja be legújabb produkcióját, a Széttáncolt cipellőket.

olvass tovább

Őrült cipellők

  • 2012. augusztus 15.

A cipő sok mindent elmond viselőjéről, hát még tervezőjéről. Kobi Levi cipellői humorosak, kreatívak és meghökkentőek.

olvass tovább