Kulcsszó keresés /


Felpezsdítette fővárosunkat a 2022-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató Budapest Central European Fashion Week

  • 2021. október 26.

Megmozdult a város, pezsgett a divatélet a Magyar Divat & Design Ügynökség által ismét élőben megvalósított Budapest Central European Fashion Week idején. Izgalmas side eventek, teltházas catwalk showk, egy pop-up store és helyszíni kiállítók színesítették fővárosunkat egy teljes héten át. A divathét keretében megrendezett kétnapos bemutató több mint 4 ezer látogatót fogadott. A hazai és nemzetközi média, véleményvezérek, kreatívipari szakemberek, buyerek és divat iránt érdeklődők a világ legkülönbözőbb pontjairól érkeztek, hogy élőben tekinthessék meg több mint 30 magyar és regionális tervező legújabb, 2022-es tavaszi-nyári kollekcióját a Bálna Budapest épületében.

olvass tovább

Közel száz nemzetközi újságíró, forgalmazó és véleményvezér érkezik a Budapest Central European Fashion Weekre

  • 2021. október 12.

Hivatalosan is kezdetét vette a 2022-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató Budapest Central European Fashion Week, amely egy teljes héten át várja programokkal a divat iránt érdeklődő nagyközönséget fővárosunk különböző pontjain. Az október 16-17. között, a Bálna Budapest épületében megvalósuló catwalk show-k mellett izgalmas side event-ek és egy mobil pop-up store, a Budapest Central European Select gazdagítja a divathetet. Az idei offline BCEFW keretében hazai, régiós, valamint pályakezdő tervezők legújabb alkotásait tekinthetik meg a forgalmazók, a hazai és nemeztközi szakma szereplők és a potenciális vásárlók.

olvass tovább

Itt a teljes, új Balmain kollekció!

  • 2016. március 07.

Nem tagadjuk, hogy a Balmain a kedvenc divatházunk. Amit Olivier Rousteing tett a márkával, az több, mint nagyszerű. A 2016-os, őszi/téli szezon teljes kollekcióját nézhetitek most meg oldalunkon.

olvass tovább

10+1 trend, amit viselhetsz majd tavasszal, ha mered

  • 2015. szeptember 16.

Még tél sincs, de már tavasz van. A divatvilágban legalábbis. Azonban el kell, hogy keserítsünk benneteket: gyakorlatilag semmi újat és meghökkentőt nem tudtak hozni a tervezők. Szóval csak a szokásos virágos, színes, hippi, csipke, taft, és pasztell vonalak köszöntenek be ismét. Mondjuk a tavaszi bunda az új, nem is értjük igazán.

olvass tovább

Kedvenceink a couture weekről

  • 2014. január 24.

Összegyűjtöttük nektek egy szép nagy csokorba a haute couture hét legpompásabb ruháit. Valakit direkt kihagytunk, és a sorrend sem véletlen. Kíváncsiak vagyunk, nektek melyik a kedvencetek.

olvass tovább

Puccba vágva tavaszra

  • 2013. február 06.

Ma kezdődik a tavasz hivatalos divat-hónapja. New York, London, Milánó, a nagy finálé pedig Párizsban lesz. Felbolydul a divatszakma, ide-oda repkednek a sztárok is.

olvass tovább