Kulcsszó keresés /


Deák Bill Gyula 75-életműkoncert Sztárvendég: Caramel

  • 2023. november 14.

Örömmel jelentjük be, hogy Caramel lesz Deák Bill Gyula sztárvendége november 18-án a Papp László Budapest Sportarénában. Caramel a magyar zenei élet kiemelkedő alakja. Közel két évtizede uralkodik a hazai könnyűzenei égbolton. Teltházas aréna koncertek, platina- és aranylemezek jelzik pályájának fényét, szerzeményeit 100 milliónál is többen hallgatták meg. Számos elismerést kapott, többek között háromszor Fonogram-díjat, valamint 2018-ban Máté Péter-díjat az életművéért. Ezúttal is felemelő személyiségével és csodálatos hangjával ragadja magával a közönséget.

olvass tovább

20 ÉVES A FAT MO’S

  • 2014. február 17.

A 90-es évek elején számtalan újdonságot fújt Magyarországra a „változás szele”, mindenképpen az áldásosak közé sorolható a pubkultúra megjelenése, ami csodálatos helyek alapításához vezetett a fővárosban (is).

olvass tovább

Smooth Jazz Ünnep a javából

  • 2011. november 17.

Grover Washington Jr. emlékzenekar a Gödörben 2011. 11. 11.-én. Persze ez így túl egyszerű…Itt, néhány mondatban szinte lehetetlen visszaadni azt a vidám, könnyed, csuklóból eljátszott, mégis fantasztikus muzsikát, amelyet a csapat évről-évre megrendezendő nagykoncertjein nyújt.

olvass tovább