Kulcsszó keresés /


A nyári bulik sztárja lesz a szép, strapabíró is és szinte lemeríthetetlen hangszóró

  • 2022. március 11.

Pár évvel ezelőtt csak álmodoztunk róla, ma már teljesen természetes, hogy bluetooth-os fülessel sétálunk az utcán vagy hasonló elven működő hangszóróval hallgatunk zenét társaságban. De hogyan lehet kiemelkedni az átlagból, ha valami már teljesen megszokottá vált? Nos, a hangszórók esetében például az akkumulátor üzemidővel mindenképpen, de pont ennyire fontos lehet a megjelenés, és persze az is, hogy az eszköz vízálló legyen – utóbbi két kritérium különösen a nyári bulikban értékelődik fel.

olvass tovább

Amikor a szeretősdinek vége

Egyszer csak vége lesz, mintha valaki leadná nekik a távolban a jelzőfényt. Mintha riasztópisztoly dörrenne, elég mókából, vége a bulinak, ideje visszatérni a tisztes családi élethez. Ideje újra belebújni a férj és a családapa szerepébe, ideje meccset nézni hétvégén, ideje lenne újra négyre odaérni a suliba, szülői értekezletre kell járni, szét kell hagyni a zoknikat, tolni kell a bevásárlókocsit és szélvédőmosót kell tölteni a feleség autójába. Így megy ez.

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek szilveszterre

Szerencsére az idei szilveszterünk sokkal izgalmasabb, azonban bizonyos szemépontból átlagosabb lehet, mint a tavalyi volt, így érdemes megdni a módját, az outfitünket tekintve mindenképpen. Mutatjuk a legjobb szetteket, amelyekben te lehetsz a legragyogóbb az év utolsó bulijában!

olvass tovább

Miért szeretnek pletykálni a nők?

  • 2021. november 15.

„Tegnap a lányok azt mondták, Anna azt tervezi, elköltözik a pasijától, úgy tűnik, szakítás van a levegőben, mondjuk nem értem, hogyhogy csak most jutottak el idáig, már tavaly is milyen veszekedést csaptak a szilveszteri bulin – állítólag. Ja, meg azt is hallottam, hogy Norbi is már a sokadik nővel csalja szegény barátnőjét, tudod azt, aki vidékről költözött fel nemrég, elég kis magának való lány, lehet ez volt a baj, bár annak a férfinak se voltak soha hosszú életű kapcsolatai…”

olvass tovább

Az anyai lét egy gyermektelen, szingli nő szemével

Abba a korba léptem, amikor a barátnőim és az ismerőseim megházasodnak, gyermeket vállalnak. Habár én még keresem életem párját – pontosabban fogalmazva passzívan várom, hogy ő találjon rám –, a féktelen bulik és átaludt hétvégék helyett egyre gyakrabban találom magam ezekben a bizonyos friss családi rendszerekben.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj fehér ingeket

Ha szeretnél nyáron egy egyszerű, ám mégis csinos outfitet összeállítani, akkor mi mindenképpen a fehér ingeket javasoljuk, hiszen egy farmer shorttal kombinálva is stílusos lesz a megjelenésed. Baráti találkozókra, randikra, de akár egy buli alkalmával is tökéletes választás!

olvass tovább

SZIN: a legerősebb hazai

  • 2021. június 17.

A hazai zenekarok legnagyobb találkozója lesz idén a Szegedi Ifjúsági Napok. A szervezők eddig mintegy 100 magyar zenekart és előadót jelentettek be, de még van a tarsolyban. A SZIN idén egy napot még rá is húz, az így ötnapos buli augusztus 25-29 között lesz, a szegedi Partfürdőn.

olvass tovább