Kulcsszó keresés /


TOP5: Colin Firth legjobb filmjei

  • 2019. szeptember 10.

Hihetetlen, de igaz, hogy az Oscar-díjas angol színész a mai napon ünnepli 59. születésnapját. Colin Firth tökéletesen hozza a jófiú karakterét, ahogyan azt láthattuk a Bridget Jones naplójában is. Így most a mi kedvenc Mark Darcynktól hoztunk néhány remek filmet.

olvass tovább

Top5: Colin Firth legjobb filmjei

A brit színész a Büszkeség és balítélet filmsorozat Mr. Darcy-jaként vált ismertté, majd a Bridget Jones naplójában ismét (ezúttal egy másik) Darcy bőrébe bújt, és tényleg mindenki szívét elrabolta. Coin Firth a mai napon lett 58 éves, így a legjobb filmjeit gyűjtöttük össze!

olvass tovább

6 ok, hogy miért vezess naplót

A naplóírást sokan társítják a tinédzser kori nagy sóhajtozásokhoz. Vagy amolyan Bridget Jones féle őrülethez, pedig számos előnye van. Az egyik leghatékonyabb terápiás módszer. Tiszta elmét és egészséges érzelmi állapotot teremt, ez a két dolog pedig, az alapja a fizikai egészségünknek is. Megfigyeltél, hogy azok az emberek, akik naplót vezetnek, jelentősen csökken a depresszió kialakulásának a kockázata. Lelkileg és mentálisan is sokkal kiegyensúlyozottabbak, nem utolsó sorban, jobb a probléma megoldó képességük.

olvass tovább

3+1 tipp, hogy rázd magad gyorsan formába a szakítás után

  • 2017. augusztus 15.

Egy szakításon átvergődni nem tartozik éppen a leglazább dolgok közé, s lényegében mindegy is, hogy Te mondtad ki a nemet, Téged hagytak el, vagy közös konszenzussal zárult a kapcsolat. A szívfájdalmat pedig még sokszor a saját tükörképünk is tetézi, amikor nem akarjuk elhinni, hogy személyesen az épp rosszabb formájában lévő Bridget Jones-szal nézünk farkasszemet.

olvass tovább

6 film, 6 divatikon

  • 2016. május 28.

Vannak filmek, amelyek korosztálytól függetlenül ismertek, sőt még azok is ismerik őket, akik bemutatásukkor nem is éltek. Ezek a klasszikussá vált produkciók valamiért divatot teremtettek. Íme hat halhatatlan mozi, amely az életünkbe változást hozott!

olvass tovább

Bridget Jones visszatér, és fogalma sincs, hogy ki a gyereke apja!

  • 2016. március 24.

Új év, vadonatúj naplóbejegyzések… Bridget fölött is eljárt az idő, hiszen nem maradhat örökre harmincöt éves. Bármennyire szeretné ezt Renée Zellweger, akinek arca már-már mimikátlan porcelán. 2001 óta kísérjük figyelemmel Bridget csetlését-botlását és válogatott bénaságait, aki még mindig nagyon ért ahhoz, hogyan kormányozza életét kínos helyzetekbe.

olvass tovább

Idézetek Bridget Jones szájából

  • 2016. március 08.

Igen-igen, hamarosan visszatér, imádott Bridgettünk, hájfelfogó bugyijával a testén és cigivel a szájában. Mi pedig ennek örömére összeszedtük Nektek, a legjobb idézeteket a szinglik koronázatlan királynőjétől.

olvass tovább

Zellweger új arca és sztárok legnagyobb transzformációi

  • 2014. október 23.

Most kivételesen nem szimbolikus jelentést hordoz magában az új arc kifejezés, hanem tényleg azt jelenti, hogy az egykori Bridget Jones egy hétfő esti rendezvényen, szó szerint új arccal jelent meg, és vált teljesen felismerhetetlenné. Arcának minden korábbi bája odaveszett. De nem ő az első a történelem során, aki így járt.

olvass tovább