Kulcsszó keresés /


Ráncgyilkos megoldások: botox, hialuronsav és szálbehúzás

  • 2022. október 15.

Az öregedés elkerülhetetlen folyamat, amellyel mindannyiunknak szembe kell néznie. Ahogy múlik az idő, kollagén- és elasztintermelésünk évről évre csökken, a feszességét vesztett bőr és a ráncok pedig kezdenek lassanként a felszínre törni. Szerencsére léteznek igen hatásos esztétikai kezelések, amelyek segíthetnek lassítani a folyamatot, hogy visszanyerj fiatalos rugalmasságodból, mindezt ráadásul plasztikai műtét nélkül. Hogyan? Mutatjuk a legnépszerűbb megoldásokat!

olvass tovább

A legnagyobb hollywood-i botoxkatasztrófák

  • 2015. június 10.

Igen, tudom, ez egy számtalanszor elővett és csontig lerágott téma. Ám a napokban a kezem ügyébe került Kim Basinger legfrissebb, 2015-ös fotója. Már ő is az áldozatok közé sorolható. Azon áldozatok közé, akik elestek a legnagyobb, hollywood-i botoxkatasztrófákban.

olvass tovább

Gazdag ember kincse, üres nők bilincse

  • 2013. február 09.

A világ mozog, az idő pereg, asszonyok ma, kik egykor voltak gyermekek és a show egyre csak megy tovább. Ezek a nők sosem voltak szerelmesek, szegények, mert idő előtt öregszenek, testük kifogy, arcuk merev. Nincs mosoly a sok botoxtól.

olvass tovább

Teljes átalakulás botox nélkül

  • 2012. április 25.

Hallottál már az optikai tunningról, amit egy fényképezőgép optikáján keresztül hajtanak végre? Sokkal olcsóbb, mint egy plasztikai műtét, és egyáltalán nem fájdalmas. Sőt, élvezetes!

olvass tovább

Kisimít és lelassít: a botox

  • 2011. január 06.

Egyik oldalon csodaszernek tartják, a másik oldalon ördögtől valónak. Használata egyes országokban szinte már mindennapos, miközben egyre inkább teret nyernek negatív hatásai. Ez pedig a botox, vagyis a Clostridium Botulinum "A" típusú baktérium által termelt neurotoxin (idegméreg) hatóanyaga.

olvass tovább

BOTOX Party - Havonta 2 alkalommal!

  • 2008. június 10.

Fiatalodjon együtt barátnőivel, ismerőseivel, hogy az éveire utaló kérdés már csak a második lehessen! „Hol nyaraltál, hogy ennyire kipihent vagy?” legyen ez az első, amit Öntől kérdeznek, ha meglátják!

olvass tovább