Kulcsszó keresés /


A legédesebb dolog, amit ma látni fogsz: ennivaló újszülött fotók

  • 2018. március 11.

Gaba Svarbu gyermeke születése óta foglalkozik fotózással, és az évek során a babafotózás lett a szenvedélye. Minden esetben saját maga készíti el a "hátteret", melybe csak belehelyezi az újszülött babákat, hogy ennivaló képeket készíthessen róluk. Saját bevallása szerint a picik harmóniát, szeretetet, nyugodtságot és reményt sugároznak magukból, így minden esetben különleges élmény elkészíteni a fotókat. Azért, hogy mi mind részesülhessünk ebből, meg is osztotta a nagyvilággal a kedvenc képeit.

olvass tovább

10 kép a Burning Man-ről, ami után alig fogod várni a nyarat és a fesztivál szezont

  • 2017. november 19.

A Burning Man az egyik legextrémebb fesztivál, melyet minden nyár végén rendeznek meg Amerikában, a Nevada állambeli Black Rock sivatagban. Joggal mondhatjuk, hogy a fesztiválozók a semmi közepén találják magukat, azonban éppen ez a céljuk, hiszen az összejövetel nem titkolt szándéka a civilizációtól való elvonulás, illetve a művészi önkifejezés. A fesztivál egy hatalmas figura rituális elégetésével szokott véget érni. Az idei Burning Man-ről készült képeket látva kétségünk sincs afelől, hogy a világ egyik legizgalmasabb eseménye lehet!

olvass tovább

15 celeb, aki pontosan ugyanúgy néz ki, mint az egyik szülője ennyi idősen

  • 2017. november 13.

Előfordul, hogy nehéz felfedezni a hasonlóságot a szüleink és közöttük, sőt, az is megesik, hogy mindkettejükre hasonlítunk egy picit, de egyikükre sem úgy igazán, azonban az a helyzet is fennáll időnként, amikor a megszólalásig úgy nézünk ki, mint ők, amikor ennyi idősek voltak. Most 20 olyan celebről és az egyik szülőjéről hoztunk képet, akik annyira hasonlítanak, hogy néha azt hihetjük, hogy duplán látunk!

olvass tovább

Neil Patrick Harris családjának Halloween kosztümjei, melyeket csak imádni lehet

Neil Patrick Harris leginkább az Így jártam anyátokkal sorozatból lehet a többség számára ismerős. A színész hosszú évek óta nyíltan vállalja homoszexualitását, ráadásul férjével, David Burtkával két gyermekük is van, Gideon Sott és Harper Grace, akik minden évben boldogan vesznek részt szüleikkel a Halloween-i beöltözős mókában. Most 7 olyan képet hoztunk a családról, ami után nekünk is kedvünk lenne kosztümöket ragadni, hogy legalább egy picit olyan menők lehessünk, mint amilyenek ők!

olvass tovább

A látszat néha csal – 10 fotó, ami nem éppen úgy készült, mint ahogyan elsőre gondolnánk

  • 2017. szeptember 16.

Manapság már cseppet sem lepődünk meg azon, hogy milyen sokszor „ver át” minket mindaz, amit a világhálón és a social médiában látunk. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor egyáltalán nem az emberek megvezetése a cél, mindössze csak szeretnének valami igazán látványos vagy érdekes dolgot alkotni. Így van ez a most következő felvételek esetében is, melyeket igazán kreatív fotósok valósítottak meg.

olvass tovább

Mi a boldogság?

  • 2015. szeptember 13.

A boredpanda.com nemrég különös felhívással lepte meg olvasóit a Facebook közösségi oldalon. A szerkesztők szerették volna, ha az emberek képekben ábrázolják, hogy szerintük mi A boldogság. Nos, eddig több mint 7000 beadvány érkezett hozzájuk, de máris kiválasztottak 15 olyan alkotást, amelyre szeretnék felhívni mások figyelmét is. Hát, van bennük valami!

olvass tovább