Kulcsszó keresés /


Gerbeaud 160 – hagyomány és innováció

  • 2018. május 17.

Idén ünnepli 160. születésnapját a hazai kávéházkultúra legismertebb reprezentánsa és a modern cukrászművészet nagy innovátora, a Gerbeaud. Az ünnepre megszületett az egyedi Cacao Barry Or Noir 1858 csokoládé, majd az ezzel a különleges étcsokoládéval készült „Gerbeaud 160 torta", táblás csokoládé és bonbon, amit a Gourmet Fesztiálon mutattak be.

olvass tovább

A legnépszerűbb íz a csokifagyi!

  • 2017. július 21.

A kutatások szerint a legnépszerűbb fagyiíz a csokoládé, amelyből az egyik legizgalmasabb kínálat a Bonbonier új üzletében kóstolható. Ha pedig valakinek megtetszett ez az ízvilág, az el is készítheti a banános csokoládéfagylalt receptjét, amelyet Erdélyi Nóra chocolatier álmodott meg kifejezetten otthoni körülményekre.

olvass tovább

Héjanász-tánc

  • 2015. július 09.

Miért van, hogy kapcsolatainkat csak kétféle módon kategorizáljuk? Azonnal felcímkézzük és bedobozoljuk, gondolatban készítünk egy jó és egy rossz emlékdobozt, és elégedetten hátradőlve időnként nassolunk a régen elmúlt és eltemetett szerelmek emlékdobozából, mintha csak különleges vagy éppen bizarr ízű bonbont kóstolnánk újra és újra.

olvass tovább

Bonbon csodák

  • 2012. február 04.

Csoki, trüffel, praliné sose elég belőle, mindegy hogy töltött, vagy ízes, ét vagy tej, ajándékba adod, vagy csak a saját magad örömére fogyasztod a lényeg, hogy különlegesen finom legyen.

olvass tovább

Ünnepi illatbonbonok

  • 2011. december 21.

Sokan szavazunk a műfenyőre: környezettudatosságból, kényelmi szempontokból, padlófűtés miatt, de még mindig vannak, akik nem tudják befogadni a műanyag csodát. Az elsődleges indok az az illatok hiánya, mert ugye a tökéletes formájú plasztikfa bizony nem áraszt bódító fenyőillatot. Gond egy szál se, megmutatjuk a megoldást!

olvass tovább