Kulcsszó keresés /


Mit tartottak vonzónak a nők 50 évvel ezelőtt?

  • 2021. február 19.

Nehéz elhinni, milyen régen is volt a 60-as évek. A világ 50 évvel ezelőtt egy egészen más hely volt. Sok tekintetben egyszerűbb korszak volt. Az okostelefonok és az internet még nem vette át az életünk felett az irányítást. Ezekben az időkben más jelentette a szépségideált, férfiak tekintetében is. Nézzük meg, milyen férfiakat tartottak vonzónak abban az időben a nők.

olvass tovább

10 tanulságos idézet John Lennontól

  • 2020. február 09.

John Lennonnak nem csupán a világ legismertebb slágereit, és a világ egyik legismertebb rock bandáját köszönhetjük, de olyan gondolatok származnak tőle, amelyeket még napjainkban is érdemes lehet megfontolni és megfogadni. Most azokat az idézeteket gyűjtöttük össze a zenésztől, amelyek igazán tanulságosak és motiválóak!

olvass tovább

In memoriam John Lennon

  • 2015. október 09.

75 évvel ezelőtt született John Lennon, a The Beatles együttes frontembere. A 20. század egyik legnagyobb hatású zenésze merész volt, amikor azt nyilatkozta, hogy népszerűbbek mint Jézus, ám az őket övező rajongást látva talán nem is állt olyan messze az igazságtól.

olvass tovább

Négy év után visszafoglalja trónját Adele

Adele legutóbb négy esztendővel ezelőtt rukkolt elő albummal, amely 2011. január 21-én jelent meg. A 21 címet kapó korong gigantikus sikert hozott az énekesnőnek, hiszen pillanatok alatt a toplisták élére került vele. Ennek a figyelemnek köszönhetően hatalmas érdeklődés indult meg első korongja után is, ami azt eredményezte, hogy a The Beatles óta ő volt az első olyan előadó, akinek egyszerre két lemeze is az angol listák top5-ös helyén landolt.

olvass tovább

Meztelen Combok- Miniszoknya kontra Forró nadrág?

  • 2009. február 18.

Hajdanán nagyobb felháborodást keltett Mary Quant találmánya, a miniszoknya, mint a Beatles. A felzúdulásból aztán világdivat lett. A miniszoknyát a hetvenes években mindenki hordta Magyarországon is, korra és súlyra való tekintet nélkül.

olvass tovább

Elment az ötödik beatle

  • 2008. március 25.

New Yorkban elhunyt a Beatles ötödik tagjáként emlegetett Neil Aspinall, akinek az együttes "gazdasági mindeneseként" oroszlánrésze volt a popzene legnagyobb sikersztorijában.

olvass tovább