Kulcsszó keresés /


Banános tiramisu recept

A banánt imádjuk, a tiramisut imádjuk, így előre elkönyvelhető, hogy ennek a két csodás dolognak a háziasításából valami még sokkal jobb fog születni. Így is, van, tehát ha egy kicsit szeretnénk felturbózni ezt az egyébként is népszerű és ínycsiklandó olasz desszertet, akkor adjunk hozzá egy kis banánt.

olvass tovább

Csokis banánkenyér recept

  • 2018. március 17.

Ha szeretnél a hosszú hétvégén egy olyan süteményt összedobni, ami nem igényli, hogy hosszú órákat tölts a konyhában, viszont mindenki szeretni fogja, akkor máris mutatunk egy szuper receptet! A banán és csoki párosa mindig biztos sikert jelent, és természetesen ennek a csodás desszertnek az esetében sincs ez másként!

olvass tovább

A legnépszerűbb íz a csokifagyi!

  • 2017. július 21.

A kutatások szerint a legnépszerűbb fagyiíz a csokoládé, amelyből az egyik legizgalmasabb kínálat a Bonbonier új üzletében kóstolható. Ha pedig valakinek megtetszett ez az ízvilág, az el is készítheti a banános csokoládéfagylalt receptjét, amelyet Erdélyi Nóra chocolatier álmodott meg kifejezetten otthoni körülményekre.

olvass tovább

Csokis-banános pite recept

Egy olyan desszert, ami csokoládét, Nutellát és banánhabot is tartalmaz, egészen biztosan hamar mindenki kedvence lesz. Ráadásul az elkészítéséhez sem kell különösebben nagy konyhai tapasztalat, és csak a legalapvetőbb eszközökre lesz szükségünk. Tökéletes megkoronázása lehet egy hétvégi ebédnek.

olvass tovább

Érdekességek a banánról

  • 2016. május 24.

A banán az egyik legközkedveltebb gyümölcs, de finom íze mellett számos egyéb pozitív tulajdonsággal is rendelkezik. Tápanyagokban gazdag, ez valószínűleg senkinek sem újdonság. De azt tudtad például, hogy a banán fogyasztása boldogabbá tehet, hogy ki találta fel a banán splitet, vagy, hogy a banán illata csökkenti az éhségérzetet? Olvass tovább, ha kíváncsi vagy ehhez hasonló érdekességekre!

olvass tovább

Stílustippek téglalap alkatú lányoknak

  • 2015. április 23.

A különböző női alakokat bemutató sorozat második állomása ként, az oszlop, banán típusú lányokkal foglalkozunk. Az ebbe a típusba tartozó lányok sokszor érzik megjelenésüket fiúsnak és egyhangúnak, pedig az ő alakjuk engedi meg a legtöbb öltözködési csavart, hiszen nincs mit takargatniuk. Ha ez veled is így van, ajánljuk figyelmedbe a következő tanácsokat.

olvass tovább

Karrier 16 banánnal

  • 2012. január 19.

Josephine Baker. A „Fekete Vénusz”, a „Trópusok Évája”, a „charlestont királynője” egy néger mosónő és egy fehér szeszkazán lányaként született. Első sikereit viszonylag hamar, Harlemben érte el, de a Brodwayról már elzavarták, mondván, hogy túl csúnya. Ezért aztán egy színes bőrű truppal átkelt az óceánon, és meg sem állt Párizsig.

olvass tovább