Kulcsszó keresés /


5 dolog, ami segít, hogy a hajad egészséges és ragyogó legyen

  • 2019. november 12.

Sokszor szokás mondani, hogy a haj a nők koronája, és amilyen kényesek tudunk arra lenni, hogy éppen hogyan néz ki, épp annyira vagyunk hajlamosak elfeledkezni arról, hogy a szép haj bizony rengeteg törődést igényel. Nem csupán időre és türelemre van szükség ahhoz, hogy a hajunk hosszú és ragyogó legyen, hanem némi energiát is bele kell fektetnünk a dologba, ráadásul sokkal tudatosabban foglalkozni vele!

olvass tovább

8 totálisan felesleges érv, amit a hajmosás elkerülésére sorakoztattam fel -saját magamnak

Utálok hajat mosni. Pontos magyarázatom nincs rá, hogy miért, de mióta az eszemet tudom, sajnos így van. Bár hosszú a hajam, de még így is le tudom zavarni a rituálét balzsammal, pakolással, szárítással, besütéssel/egyenesítéssel max. 30-40 perc alatt, és mégis, a hideg futkos a hátamon, valahányszor elérkezik ez a csodálatos esemény, és szerencsétlenségemre el is szokott, meglehetősen gyakran.

olvass tovább

Gyönyörű, a tekinteteket vonzó haj

  • 2015. június 11.

Mindannyiunknak van saját, egyedi stílusa: egy kedvenc rúzsárnyalat, a parfüm, amelynek illata bennünket azonosít, vagy a magassarkú cipő, amely sosem hagy cserben. De igazán a hajunk az, ami kifejezi a valódi egyéniségünket. Identitásunk része, amely nagyban meghatározza hogy nézünk ki, és hogyan érezzük magunkat. Ezért kell, hogy lélegzetelállító legyen, pont olyan, amilyennek szeretnénk. Mégis, túl gyakran kötünk kompromisszumot, mert azt hisszük, választanunk kell az egészséges fejbőr és a szép haj között. Jöjjön a meglepetés!

olvass tovább

Ragyogó ápolás és briliáns fény mindennap

  • 2015. április 01.

Az új Schauma Mirror Gloss hajápoló termékcsalád azt adja a nőknek, amire vágynak: egészséges kinézetű, sima és csodálatosan fényes hajat. Egy friss kutatás kimutatta, hogy az erős, dús haj mellett a nők a haj csillogását is preferálják. A Schauma Mirror Gloss Sampon, Balzsam és Ápoló hajolaj segít megvalósítani a kívánságokat. A Schauma Mirror Gloss már kapható a boltokban.

olvass tovább

Medvehagymás-spenótos quiche

  • 2014. február 06.

Egyszer már írtam arról, mennyire imádom a pitéket akár édes, akár sós. Nálam, akármelyik jöhet! A tengernyi medvehagymámnak és a jó fej zöldségesemnek köszönhetően – a legalább annyi spenótom révén – újra egy sós pitét készítettem. Megint csak 30 perc volt a tészta elkészítése, amíg kicsit pihent megcsináltam a tölteléket és már mehetett is a jól előmelegített sütőbe. Este vacsinak, másnap ebédre egy kis karamelizált balzsamecetes salival tökéletes volt, még a Főni is megjegyezte micsoda finomságot ebédelek.

olvass tovább

Friss illatok a hajnak

  • 2013. április 02.

Tradicionális francia márka 30 év tapasztalattal a hajápolásban. A Garnier Ultra Doux samponok és balzsamok a hajápolás természetes receptjét kínálják Önnek a Dél-Franciaországi Provence vidékéről, amely a természetes összetevők határtalan forrása.

olvass tovább

Van bőr a képünkön

  • 2012. november 28.

A Vichy laboratóriuma 11 évnyi kutatás után mutatja be a Neovadiol Magistral tápláló balzsamot az arcbőr tömörségének fokozásáért.

olvass tovább

Jó buli a leánybúcsú?

  • 2012. július 13.

A belvárosban ülünk egy elég menő étterem teraszán, halk lounge zene szól, balzsamecet illatot visz a szél. Kinyitom a szemem és előttem visítanak barátnőim egy fallosz alakú lufit dörgölve a számba. Jó reggelt, ez egy leánybúcsú!

olvass tovább

Elséve Full Restore 5 Újrafeltöltő termékcsalád

  • 2010. február 04.

Számtalan nő életében okoz problémát a sérült haj tüneteinek kezelése. A L’Oréal Paris szakemberei a sérült haj 5 problémájára egyetlen megoldással válaszolnak. Az Elséve Full Restore 5 Újrafeltöltő termékcsalád Pro-keratinnal és Ceramiddal gazdagított összetétele megerősíti a hajrostokat, és visszaadja azok egyenletességét, puha tapintásúvá és egészséges fényűvé téve a hajat.

olvass tovább