Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: hűvösebb tavaszi napokon viselj ballonkabátot

Végre valahára beszélhetünk arról, hogy mit érdemes tavasszal viselnünk ahhoz, hogy stílusosak és csinosak legyünk, ráadásul ne is fázzunk. A ballonkabát az egyik legjobb barátunk lehet ebben az időszakban, hiszen elegánsabb és sportosabb összeállításokhoz egyaránt illik, és egyszerűen nem lehet hibázni vele. Mutatjuk a kedvenc összeállításainkat!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj kockás nadrágokat idén ősszel

  • 2017. október 31.

Az idei ősz vitathatatlanul legtrendibb darabja a kockás nadrág, amellyel egyszerre lehet a megjelenésünk csinos és laza. Ezzel a nadrággal most biztosan nem foghatunk mellé, hiszen divatos és stílusos, emellett pedig egy igazán időtálló darab. Éppen olyan tökéletesen mutat bőrdzsekivel, mint ballonkabáttal vagy blézerrel, mutatjuk is, hogy szerintünk hogyan érdemes viseli!

olvass tovább

15 tökéletes őszi outfit, amelyet szívesen viselnénk

Az ősz a divat évszaka - ilyenkor kerülnek megrendezésre a divathetek, az időjárás ideális a divatoláshoz, lehet rétegesen öltözködni. Rövid ujjú felsőben flangálhatunk sötétedésig, estére pedig puha pulóverbe bújhatunk, előkerülnek a vastag szoknyák, ruhák is a szekrény mélyéről, sőt kedvenc ballonkabátunkat is magunkra ölthetjük. Hoztunk egy kis inspirációt nektek, hogy változatos outfitekben tündökölhessetek, ősszel is.

olvass tovább

Átmeneti kabátok

  • 2012. április 05.

A kapucnis párkától, az övvel átköthető trendi ballonkabátig, a cipzáras bőrdzsekikig, nagyon széles az a paletta, amelyről a tavaszi időszakban kabátot választhatsz magadnak.

olvass tovább

Nicole Scherzinger a London Fog új arca

  • 2011. október 28.

Nicole Scherzinger, a Pussycat Dolls formáció szexis énekesnője, Lewis Hamilton ex-barátnője lett a London Fog márka új arca. A „kabátkirály” előző modellje Christina Hendricks, a Reklámőrültek dúskeblű vörös színésznője volt.

olvass tovább