Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: hűvösebb tavaszi napokon viselj ballonkabátot

Végre valahára beszélhetünk arról, hogy mit érdemes tavasszal viselnünk ahhoz, hogy stílusosak és csinosak legyünk, ráadásul ne is fázzunk. A ballonkabát az egyik legjobb barátunk lehet ebben az időszakban, hiszen elegánsabb és sportosabb összeállításokhoz egyaránt illik, és egyszerűen nem lehet hibázni vele. Mutatjuk a kedvenc összeállításainkat!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj kockás nadrágokat idén ősszel

  • 2017. október 31.

Az idei ősz vitathatatlanul legtrendibb darabja a kockás nadrág, amellyel egyszerre lehet a megjelenésünk csinos és laza. Ezzel a nadrággal most biztosan nem foghatunk mellé, hiszen divatos és stílusos, emellett pedig egy igazán időtálló darab. Éppen olyan tökéletesen mutat bőrdzsekivel, mint ballonkabáttal vagy blézerrel, mutatjuk is, hogy szerintünk hogyan érdemes viseli!

olvass tovább

Bakancslista: Hőlégballonozás Kappadókiában

  • 2017. április 24.

Ha már egy valamire való “20 dolog, amit meg kell tenned huszonévesen” vagy “30 dolog, amit ki kell próbálnod 30 előtt” vagy hasonlóan találékony listához is volt szerencséd (?), akkor a Nagy Korallzátonynál búvárkodás, a kínai nagy fal felkeresése és a Macchu Pichuhoz vezető inka út végigcaplatása mellett egész biztosan találkoztál már a kappadókiai hőlégballonozással is.

olvass tovább

15 tökéletes őszi outfit, amelyet szívesen viselnénk

Az ősz a divat évszaka - ilyenkor kerülnek megrendezésre a divathetek, az időjárás ideális a divatoláshoz, lehet rétegesen öltözködni. Rövid ujjú felsőben flangálhatunk sötétedésig, estére pedig puha pulóverbe bújhatunk, előkerülnek a vastag szoknyák, ruhák is a szekrény mélyéről, sőt kedvenc ballonkabátunkat is magunkra ölthetjük. Hoztunk egy kis inspirációt nektek, hogy változatos outfitekben tündökölhessetek, ősszel is.

olvass tovább

A világ madártávlatból

  • 2015. augusztus 25.

Elképzelted már, hogy milyen lehet a felhők között repülni, és úgy nézni a világra? Ez a gondoalt az orosz fotós csapat, az AirPano, fejében is megfordult. A csapat egész évben a világot járja, hogy madártávlatból fotózhassa le a legszebb városokat. "Bár a legtöbbször helikopterből fotózunk, szoktunk még repülőgépből, hőlégballonból vagy távirányítású helikopterből." A képek különlegessége még, hogy a weboldalukon 360 fokos irányba megtekinhetőek, amitől olyan érzésünk támad, mintha tényleg madarak lennénk.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymourtól - szeptember 9.

  • 2012. szeptember 16.

Rajongok mindenért ami nem hétköznapi! Ezért mentem el a XVIII. Velencei Tavi Nemzetközi Hőlégballon Karneválra. A rendezvény során 10-15 hőlégballon repült az égen napokon keresztül. Elmondhatatlanul szép látvány, izgalmas, álmodozós élmény. Mindenkinek ajánlom, akit éppúgy magával ragad a légiesség látványa, ahogy engem.

olvass tovább