Kulcsszó keresés /


Gyermekkori vészhelyzetek

  • 2015. június 29.

A tavaszi-nyári időszak beköszöntével egyre több időt vagyunk a szabadban. Ez mindenképpen jót test a testnek és a léleknek is. Azonban óhatatlanul is előfordulhatnak balesetek a játék alatt. Most a leggyakrabban előforduló lehetőségeket és azok kezelését vesszük számba.

olvass tovább

6 lépés a biztonságos edzésért

  • 2015. május 12.

Gyakran az ember nem ismer lehetetlent, ha edzésről van szó, ezért képes bármit elkövetni a gyors és hatékony eredményért. Ez persze számos sérülés forrása lehet, utólag pedig már nehéz helyrehozni a súlyos hibákat. Mutatjuk, mikre érdemes figyelni, mielőtt az ember sportolni indul, hogy elkerülje a leggyakoribb baleseteket! Ideje hát a testünkre hallgatni!

olvass tovább

Neked kívánom az újévre!

  • 2015. január 01.

Emlékszem a régi szilveszterekre, amikor anyuékkal néztük az év végi kabarét, kölyökpezsgőztünk és tízig átjöhetett a szomszédból a barátnőnk. Hideg telek voltak azok, de emlékezetesek, csakúgy, mint a gyerekkorom. A kutyák akkor is féltek a durrogástól, és amikor rémtörténeteket hallottunk a híradóból csúnya balesetekről és kilőtt szemekről, akkor összerezzentünk és eszünk ágában nem volt hozzányúlni a petárdához.

olvass tovább