Kulcsszó keresés /


Az UV-sugárzás káros hatásai

Manapság egyre nagyobb problémát okoz a már címben említett dolog. A bőrre van kifejezetten káros hatással, ezért fontos, hogy ha tartósan napon tartózkodunk, kenjük be magunkat naptejjel, valamint délelőtt 11 és délután 15 óra között lehetőség szerint vonuljunk árnyékba!

olvass tovább

Napozz okosan!

  • 2015. július 23.

Nyáron több időt töltünk a szabadban, mint a többi évszakban, így a nap fény még akkor is éri bőrünket, ha nem is kifejezetten napozunk! Ezért fontos, hogy akkor is gondoljunk a bőrvédelemre, ha nem a standra indulunk. Ha megfelelően védekezünk a káros napsugarak ellen, akkor elkerülhetjük a leégést és az idő előtti ráncosodást és bőrünk korai öregedését. A következő tippekkel, a megfelelő és gondos ápolással könnyedén megőrizhetjük bőrünk szépségét és egészséges barnaságát egész nyáron.

olvass tovább

10 nyári testápoló különlegesség

  • 2014. június 11.

Mit szeretünk a meleg napokon a bőrünkön? Ha a testópoló könnyű, nem ragad, hidratál a napozás után, esetleg extra fényt kölcsönöz neki és egységes színt. Ezek alapján válogattunk össze nektek tíz kellemes, kifejezetten nyári napokra használatos hidratálót.

olvass tovább