Kulcsszó keresés /


Szabó Győző: „Én még egy nagy gyerek vagyok”

  • 2019. február 20.

Magyarország egyik legfoglalkoztatottabb színésze igyekszik szabad idejének nagy részét kisfiának szentelni. A minap az Andrássy Élményközpont AVATAR kiállítására vitte el Misit, de pillanatok alatt őt is beszippantotta a kiállítás. Mint mondta: ide egyedül is vissza fog jönni.

olvass tovább

Extrém műszempillák

  • 2012. február 08.

Már nem csak az Avatar jut eszedbe, amikor meghallod a 3D szót. Bizony a műszempillák korát éljük, és ezek a pillacsodák megtévesztésig eredetinek tűnnek. De mi van, ha épp a feltűnés, az extremitás a lényeg?

olvass tovább

Avatarszerelem - avagy szerelem az első instára

  • 2011. május 27.

Ez a "love story" egy forró nyári éjszakán Santa Barbarában kezdődött, méghozzá azzal, hogy Tamara Langman segített megölni a Prince Malchezaar néven ismert sárga szemű démont… Amikor a fiatal lány belépett a World of Warcraftba - a világ legnépszerűbb, csak interneten keresztül játszható szerepjátékába -, avatarja, a szőke copfos gnóm, Arixi Fizzlebolt azonnal felkeltette John Bentley, alias Weulfgar McDoal érdeklődését.

olvass tovább

Amatőr hiba az Oscar előtt

  • 2010. március 02.

Könnyen előfordulhat, hogy az Avatar mégiscsak besöpör minden lehetséges díjat, ha a A bombák földjén-t valóban kizárják a versengésből, egy hihetetlen buta és felesleges hiba miatt. Kérdés, hogy vajon a producer köremailje elég lehet ahhoz, hogy kiejtse filmjét a ringbü.

olvass tovább

Oscar 2010 - legjobb film

  • 2010. március 01.

Túlzás nélkül állítható, hogy a 2010-es Oscar átadó a nyurga kék emberkékről és (kisebb meglepetésre) amerikai tűzszerészekről fog szólni. Előbbi természetesen az Avatar, utóbbi A bombák földjén. Mondhatnánk, hogy olyan unalmas és kiszámítható lesz a díjátadó mint a magyar választások, de a képlet ennyire azért nem egyszerű.

olvass tovább

Cameron találmánya: Digitális színész fiatalító

  • 2010. január 06.

James Cameron az Entertainment Weekly-nek beszélt az általa kifejlesztett technológiáról. Elmondta, hogy ezzel az új eljárással könnyedén át tudnak alakítani egy adott színészt CGI űrlénnyé, ugyanakkor nem csak különféle teremtményeket tudnak létrehozni, hanem emberi karaktereket is.

olvass tovább

2009 sci-fijei

  • 2009. november 24.

Az idei év igen bő termést hozott a science fiction frontján. A nagy felhozatal ugyanakkor nem feltétlenül jelentett minden tekintetben minőséget, így láthatjuk, láthattuk, hogy jól megfértek egymást mellett a már-már B kategóriába eső dvd szagú filmek az olyan szupermozikkal, mint a Star Trek vagy az Avatar. Ha valamit kihagytunk volna, vagy szerinted bűn rossz elemzést végeztünk volna, szedjetek szét ízekre nyugodtan...

olvass tovább

Avatar

  • 2009. november 02.

Bár decemberig várnunk kell, James Cameron új filmje, az Avatar eddig megjelent trailerei (amikből egyre több van) minden várakozást felülmúltak, s egyre nagyobb sikert jósolnak. James Cameron soha nem bízott semmit a véletlenre, ismét új világot teremtett, amit nyilván rengetegen fognak másolni.

olvass tovább