Kulcsszó keresés /


4 esszenciális olaj, ami jó, ha van otthon

Az illóolajok olyan természetes olajok, amelyeket egy virágból, növényből vagy gyógynövényből desztillálnak. Az illóolajok terápiás tulajdonságokkal rendelkeznek, és rendkívül magas rezgéseket is hordoznak. Nemcsak illatosak, hanem különféle célokra is használhatóak. Segíthetnek testileg, érzelmileg és lelki szinten is meggyógyulni.

olvass tovább

A fenyőolaj 8 jótékony hatása

A fás olajok kivonásával nyert fenyőolaj, erős gyógyászati segédeszköz. A tea és az eukaliptuszolajhoz hasonlóan a fenyő kivonatai erős antiszeptikus szerek. Antimikrobiális, antibakteriális, fájdalomcsillapító, vizelethajtó és gyulladásgátló tulajdonságokkal is rendelkezik, mintha csak egy csésze kávét készítene, csak ez sokkal egészségesebb.

olvass tovább

Illóolajok terápiás célra

  • 2015. június 25.

Az illóolajok mintegy 60-250 vegyületből állnak, nevük is mutatja, hogy szobahőmérsékleten illékony anyagok. Valamennyi illóolajban van egy vagy több olyan főkomponens, amely az illóolajok mintegy 60-90 százalékát alkotja.

olvass tovább

Nyári szépségturbó 7 lépésben

  • 2014. július 14.

Az egyik legkellemesebb szombat délutáni program lehet egy spa-fürdő kialakítása a fürdőszobánkban. Vessük hát be magunkat az illatos habok közé és egy relaxáló, aromaterápiás fürdő közben lássunk neki testünk felturbózásának!

olvass tovább

Olajozz bátran!

  • 2014. május 15.

Az illatok ősidők óta kulcsszerepet játszanak érzelmeink és jó közérzetünk fokozásában. Számos kutató, tudós és pszichológus által is bizonyított tény, hogy a lelkiállapotot, a hangulatot az illatok is nagy részben befolyásolják.

olvass tovább

Porszívozd illatosra a lakást!

  • 2014. március 17.

Már porszívózás közben is élvezhetjük az illóolajak fantasztikus aromaterápiás hatását. El tudod képzelni, hogy a porszívózás öröm? Illatos és friss a végeredmény! Olyan, amilyenre akarod, teljesen egyedire szabhatod!

olvass tovább

Illóolaj az illékony ifjúságra

  • 2013. augusztus 15.

Az újra fellelt leírások kimutatták, hogy az ókor legfejlettebb civilizációi, így az egyiptomiak, rómaiak, görögök, kínaiak bíztak az illóolajok bámulatos - a test és az elme egészségének megújító - erejében. A Young Living visszaadja ezt az elveszett bölcsességet, segít abban, hogy az emberek megtapasztalják: Az aromaterápia, az illóolajok számtalan esetben segítségünkre vannak jótékony, terápiás hatásuknak köszönhetően.

olvass tovább