Kulcsszó keresés /


Nem csak a nappaliban, hanem ipari csarnokokban is felbukkan majd az Apple Vision Pro

  • 2023. november 09.

Nem olyan rég mutatkozott be az Apple Vision Pro, és egyelőre nincs új hír a fejlesztés háza tájáról az akkor megismert paramétereken túl. A kiterjesztett és a virtuális valóság szemünk előtt való keverésére képes, fejen hordható eszköz szórakoztatóipari és irodai környezetben való felhasználásáról már sok szó esett, ugyanakkor az eszközben rejlő üzleti és ipari lehetőségekről egyelőre alig lehetett hallani.

olvass tovább

'Az egyszerűség arany középút a túl kevés és a túl sok között.' - idézetek Steve Jobs-tól

Az Apple egykori elnöke és vezérigazgatója egy olyan márkát épített fel és tett világhírűvé, amely rengeteg ember életében meghatározó nap min nap. Sokan tartják a számítástechnika egyik úttörőjének, emellett viszont egyszerűségéről, közvetlenségéről, és értékes gondolatairól volt ismert. Ezek közül gyűjtöttük össze most a legjobbakat!

olvass tovább

In memoriam Steve Jobs

  • 2015. október 04.

„Kevés idő adatik itt a Földön mindenkinek. Talán csak néhány igazán jelentős dolgot alkothatunk, ezért mindent igazán jól kell megcsinálnunk.” – Steve Jobs szavai ezek, az Apple alapítója és igazgatójáé, aki holnap lesz, hogy már négy éve hunyt el.

olvass tovább

21 drónfotó a magasból

  • 2015. április 30.

Bár manapság a legtöbb ehhez hasonló, öncélú drónfelvétel illegálisnak minősülne, szerencsére Amos Chapple még idejében kihasználta a kínálkozó lehetőséget, és lélegzetelállító gyűjteményt készített két éve, amelyet most bárki megnézhet. Vannak képek a világ minden tájáról, érdemes szemezgetni!

olvass tovább

Az iPad új ruhája

  • 2014. április 02.

Jó hírek az Apple-termékek kedvelőinek: Európa vezető irodaszergyártó cége, a Leitz, kiváló minőségű védőtokokat, töltőket és állványokat fejlesztett ki az iPhone és iPad készülékek számára. Az új termékcsalád neve Leitz Complete, és tagjai sokoldalú funkciókat és tetszetős kialakítást kínálnak.

olvass tovább

Ha Van Gogh idejében léteztek volna kütyük

  • 2013. december 11.

Érdekes képeket publikált az "art x". Híres, régi festményeket utaztattak előre az időben, a modern kultúra talán egyik legjellemzőbb eszközeivel: kütyükkel. A képeken azt csinálják, amit általában a mai társadalom: Bámulják az eszközöket, zenét hallgatnak, fotóznak, elizolálva ezzel magukat a külvilágtól. Egészen más értelmet nyernek így a festmények.

olvass tovább

Gondolkodj édesen, Honey and Apple

  • 2013. április 26.

Csak Magyarországon kapható a Strongbow legújabb ízvariánsa. Egy különleges fekete-arany buli keretében érkezett meg a kifejezetten Magyarország számára megálmodott, és csak itt elérhető cider különlegesség.

olvass tovább

A Mobiltelefon 40 éve

  • 2013. április 08.

Idén négy évtizede, hogy használatba került az első mobiltelefon, Martin Coopernek köszönhetően. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy napjainkban már elképzelhetetlen a hétköznapi élet az egyre okosabb telefonok nélkül.

olvass tovább

24-karátos iPad Mini

  • 2012. december 12.

Ha már unod az Apple „sima” iPad Minijét, akkor az aranybevonatú termékeket kínáló Gold & Co. London megoldására van szükséged.

olvass tovább