Kulcsszó keresés /


Anti-aging segítség: erre a 3 dologra figyelj!

Ha sok figyelmet, kedvességet kapunk párunktól, ragyogunk. A bőrünk is így van ezzel, meglátszódik rajta, hogyan bánunk vele, ha jól, akkor meghálálja a gondoskodást. Elárulunk 3 dolgot, melyet szem előtt kell tartanunk, ha sokáig meg akarjuk őrizni bőrünk szépségét, feszességét.

olvass tovább

Infúzióval a szépségünk és egészségünk védelmében

  • 2019. november 18.

Az anti-aging medicina a legnagyobb hangsúlyt a megelőzésre helyezi, mind az egészség, mind a bőröregedés esetében. A bőr védelme szempontjából az UV sugárzással szembeni védelmet jelölhetjük meg kulcskérdésnek. A prevenció szempontjából kiemelkedő fontosságú a bőrtípusnak megfelelő ápolás, a helyes életmód, a megfelelő táplálkozás és lehetőség szerint a stressz mellőzése.

olvass tovább

Tudd meg a hosszú élet titkát, és próbáld is ki : Anti-aging életmód tábor

  • 2017. augusztus 02.

Tudd meg a hosszú élet titkát! A 3 nap során eláruljuk a legfontosabb anti-aging recepteket, amelyeket ki is próbálhatsz a helyszínen! Mindeközben pihenhetsz, sportolhatsz, ehetsz, ihatsz, ismerkedhetsz vagy elvonulhatsz a tópartra olvasgatni, vagy a kutyáddal játszani. Lényeg, hogy érezd jól magad és töltődj fel a szeptemberi hajrá előtt a Hotel Villa Naturában, Garaboncon (Zalakaros mellett 3 km-re)!

olvass tovább

Bőrfiatalítás a la prairie-vel

  • 2015. március 16.

Végre megérkezett az új Anti-Aging Rapid Response Booster, a la prairie minden eddiginél innovatívabb és hatékonyabb csodafegyvere – a leggyorsabb út a ráncok nélküli szépséghez.

olvass tovább

7 anti-aging összetevő

  • 2014. május 16.

Ha már annyi pénzt költünk ránctalanító és fiatalító krémekre, legalább legyünk tisztában vele, hogy mire fizetünk ennyit, továbbá figyeljünk arra, hogy valóban szerepeljen krémünkben legalább egy összetevő az alábbiak közül. Ismerd meg a leghatásosabb anti-aging összetevőket és harcolj tudatosan a ráncok ellen!

olvass tovább

Forradalmian új anti-aging eljárás

  • 2013. november 05.

Megfiatalít, feltölt energiával és még jobban is alszol tőle: csodakezelés, amelyet nem a NASA kínál az űrhajósainak. A vér intravénás, lézeres besugárzását a Fabian Anti-Aging Clinic vezette be elsőként Magyarországon.

olvass tovább

Mi szem-szájnak ingere...

  • 2013. október 15.

Az Anti-Aging Eye and Lip Perfection à Porter egy nemcsak rendkívül elegáns, de roppant praktikus duó is, amelynek két, egymástól elválasztott része, a szemkörüli terület és az ajkak napközbeni felfrissítésére szolgál. Kis helyigénye okán minden kézitáskába belefér, így gond nélkül, tetszőleges gyakorisággal használható a nap bármely szakában.

olvass tovább