Kulcsszó keresés /


10 dolog, ami nélkül egyszerűen nincs karácsony

Tagadhatatlan, hogy az év egyik legjobban várt eseménye, és legcsodásabb ünnepe a karácsony. Az igazi karácsony- imádók gyakorlatilag már januártól, de legalábbis nyár közepétől azt várják, hogy mikor kezdhetik el az „All I Want For Christmas Is You”-t bömböltetni anélkül, hogy a grincsek a fejüket vennék. Ez az ünnep azért is sokak kedvence, mert rengeteg szokás, szín, dallam, illat, íz és élmény teszi egyedivé és igazán különlegessé. Most ezekből gyűjtöttük össze a 10 legjellemzőbbet, amelyek nélkül egyszerűen nincs karácsony!

olvass tovább

5 ajándék, amivel biztosra mehetsz karácsonykor

  • 2017. november 30.

Nem igazán ismered azt, akinek karácsonyi ajándékot készülsz venni, kifutottál az időből, vagy nem tudsz dönteni - a karácsonyi előtti hajrában bizony mindegyik opció előfordulhat, így könnyen megtörténhet, hogy tanácstalanul állsz egy bevásárlóközpont közepén, miközben minél gyorsabban szeretnél túlesni az ajándékok beszerzésén. Azért, hogy ez könnyebben menjen, most öt olyan ajándék ötletet gyűjtöttünk össze, amely ezekre a problémákra megoldást nyújthat, ugyanis könnyű őket beszerezni, gyakorlatilag mind bárki számára jó ajándék lehet, nem időigényes, és egészen biztosan hasznára fog válni annak, aki kapja.

olvass tovább

Sound: 72 (akci)óra

  • 2016. november 10.

November 8-án 12 órától - 3 napon át – lényegesen olcsóbban juthatunk hozzá a jövő évi Balaton Sound bérletekhez, mi több, ezalatt a 72 óra alatt 72 exkluzív ajándékcsomag is gazdára talál. A nyár legjobb vízparti bulija pedig 2017-ben július 5-9. között tart majd, a szokott helyen, Zamárdiban.

olvass tovább

14 ötlet ajándékcsomagoláshoz

  • 2015. december 24.

Jól tudjuk, hogy az ajándékozás lényege a szándék, az adni akarás, nem pedig az ajándéktárgy értéke. A gyerekeknek, és gyanítom, hogy nagyon sok felnőtt is így van ezzel, a meglepetések kicsomagolása azonban hatalmas élmény, így ha csupán apróságokkal is kedveskedhetsz idén, öltöztesd ünnepi gúnyába. Hidd el, megéri.

olvass tovább

Stílusosan csomagolj!

  • 2013. december 24.

Last minute összeállításunkban segítséget szeretnénk nyújtani azoknak, akik a nagy rohanásban még nem tudtak az ajándékcsomagoláshoz inspirációt gyűjteni, viszont szeretnék ajándékaikat személyesebbé varázsolni kreatív csomagolási trükkökkel.

olvass tovább

Ajándék ötlet Valentin napra.

  • 2011. február 07.

Az exkluzív Valentin napi ajándékcsomag tartalma egy üveg minőségi rosé, egy tartós, impregnált vermont rózsaszív, 3 db illatos, szív alakú Bomb fürdőgolyó, egy bájos cserepes virág és egy Chocome kézzel készített csokoládékülönlegesség. Lepje meg kedvesét ezzel a minden érzéket kényeztető, luxus ajándékcsomaggal!

olvass tovább