Kulcsszó keresés /


Inspiráló idézetek Adele-tól

  • 2017. május 05.

Adele, korunk egyik legnagyszerűbb énekesnője meglepő módon valaha szívsebésznek készült, azonban mindannyiunk legnagyobb szerencséjére mégis az énekesi karrier mellett döntött. Azonban bizonyos szempontból mégiscsak a szívek gyógyításának szentelte az életét, hiszen gyönyörű slágereivel rengeteg embernek segít. Az énekesnő tehetségén kívül fantasztikus humoráról és szókimondásáról ismert, így 29. születésnapja alkalmából a legjobb idézeteket gyűjtöttük össze tőle!

olvass tovább

Az idei Grammy díjátadó legjobb és legrosszabb ruhakölteményei

  • 2017. február 13.

Adele beszédében megosztotta Beyoncéval a 2016-os év legjobb albumának járó díjat, utóbbi ismét felejthetetlen showval nyűgözte le a közönséget, míg előbbi egy baki miatt újrakezdte a nemrégiben elhunyt George Michealnek énekelt dalt, mert úgy érezte tökéletesen kell szerepelnie a pop egykori királyának emléke előtt tisztelegve. Két legenda, ugyanazon a színpadon. Ez pedig, amit viseltek – pontoztuk!

olvass tovább

Az „év koncertjére” készül Anastacia Budapesten

„Szimfonikus zenekarral játszani olyan, mint egy alapos kényeztetés” – állítja Anastacia, aki június 22-ei budapesti fellépésén az Ultimate Collection Tour sorozatának legegyedibb koncertjét adja, ezúttal a Magyar Virtuózok kíséretében. A kiváló énekesnő elárulta, hogy szívesen énekelne Adele-el, beszélt pályájának kezdetéről és hogy mit tart küldetésének. Az interjút Bryan Adams fotói illusztrálják.

olvass tovább

8 estélyi ruha a Brit Awardsról

  • 2016. február 25.

Tegnap zajlott a brit zenei díjátadó gála, ahol Adele tarolt, és azt kell mondanunk, hogy ruhában is ő vitte a prímet. Csodálatos, lehengerlő volt a bordó Giambattista Valli belépőjében. De lássuk a többieket is!

olvass tovább

Hallgasd meg Adele legújabb dalát!

  • 2015. október 23.

Hosszú-hosszú évek óta vártunk erre a pillanatra, és végre itt van! November 20-án az énekesnő új albummal, a '25'-tel tér vissza, és az első slágert már most meghallgathatjuk a korongról! Welcome back, Adele!

olvass tovább

Négy év után visszafoglalja trónját Adele

Adele legutóbb négy esztendővel ezelőtt rukkolt elő albummal, amely 2011. január 21-én jelent meg. A 21 címet kapó korong gigantikus sikert hozott az énekesnőnek, hiszen pillanatok alatt a toplisták élére került vele. Ennek a figyelemnek köszönhetően hatalmas érdeklődés indult meg első korongja után is, ami azt eredményezte, hogy a The Beatles óta ő volt az első olyan előadó, akinek egyszerre két lemeze is az angol listák top5-ös helyén landolt.

olvass tovább

Csobot Adélék lázasan készülődnek az ünnepekre

  • 2014. november 25.

Csobot Adél és Molnár Andi indította a karácsonyi szezont: a cserfes énekesnő és a dzsungel királynője kapcsolta fel az Arena Plaza karácsonyi fényeit, majd bele is merültek egy közös karácsonyi shoppingolásba. Adél és Andi már ünnepi lázban égnek: amellett, hogy feltérképezték a legújabb divatot, ajándékot is kerestek az Arenában.

olvass tovább

Amit eddig nem tudtál Adele-ről

  • 2014. május 14.

Adele ragyogó üstökösként robbant be annak idején a köztudatba, hogy felkavarja az aktuális popzene állóvízét. Csodálatos hangjával és hatalmas slágereivel azonnal belopta magát a közönség szívébe. 21 című albumán olyan híres dalok szerepelnek, mint a „Someone like you”, és a „Rolling in the deep”, melyek a mai napig is a fülekben csengenek. Kimagaslóan tehetséges énekesnőként és dalszövegíróként bebizonyította, hogy a külső nem minden, ha az ember hisz a kemény munka erejében és elég elkötelezett, hogy véghezvigye az álmait. Adele nagy utat tett meg a sikerért, következzék hát néhány érdekesség a sztárról!

olvass tovább

A bosszú valódi íze

  • 2012. szeptember 14.

Madeleine Stowe-ról sugárzik a kedvesség. Most futó sorozatában, a Bosszúban azonban válogatott praktikákkal teszi tönkre ellenségeit. Így az egykori farmerlány arról is tudott mesélni nekünk, milyen a kertvárosi bosszú íze.

olvass tovább