Kulcsszó keresés /


Megszületett a Billie Eilish 2.0 verzió? Avagy mi is áll az egyik tömegbetegség, az ítélkezés mögött?

A brit X-Faktor, - aminek Simon Cowell 2004 óta a szülői atyja -, rengeteg mára már népszerű énekest adott a világnak. Ott van például Leona Lewis, Alexandra Burke, vagy James Arthur. Utóbbinak egyébként Nicole Scherzinger volt a mentora, akit a Pussycat dolls által ismert meg a világ, viszont mára már sikerült önmagáért fent maradnia. Egy kicsit élőpélda Scherzinger arra, hogy az erős nők is lehetnek hatalmon, hogy az ő véleményük is számíthat.

olvass tovább

Toplistás énekesnő érkezik az EFOTT-ra

  • 2019. március 05.

A Spotify-on havonta 18.489.743-an hallgatják, egyike azon utolsó szerencséseknek, akik Aviciivel még közös dalba foghattak, legújabb kislemeze, az OWY pedig mindössze négy napja debütált. A közel harminc éves színész- és énekesnő, a brit Voice és X-Faktor mentora, RITA ORA a napokban visszaigazolta: ott lesz Velencén, a 2019. július 9-15. között rendezett EFOTT-on!

olvass tovább

Megjelent Horányi Juli első dala

  • 2015. május 08.

Horányi Julit az X-Faktorban ismerhette meg a nagyközönség, ugyanis az énekesnő az underground után a mainstreamben is szerette volna kipróbálni magát. Ennek az útnak a következő állomásaként ma büszkén mutatja be: Electrical című első saját dalát és a hozzá tartozó videoklipet.

olvass tovább

Nyári Aliz - Fontosnak tartom, hogy az ember a legtöbbet hozza ki magából

Nyári Károly tehetséges lányait elsősorban a 2010-es X-Faktorban ismerhette meg a közönség. Aliz és Edit azóta megállás nélkül dolgoznak zenei karrierjükön, emellett főiskolai tanulmányaikra is szakítanak időt. Ezúttal a kisebbik lányt, az áprilisban születésnapját ünneplő Alizt kaptuk el egy interjú erejéig és beszélgettünk vele a divat világáról, a holland kiruccanásról, a nemrég megszerzett mesterdiplomájáról és persze a tavaszi tervekről is!

olvass tovább

Antal Timi: „Megtaláltam a saját stílusom”

Kicsi lány hatalmas hanggal. Antal Timit az X-Faktor harmadik szériájában ismerhette meg a közönség, ahol a második helyen végzett, ezzel pedig ő lett a felvonás legjobb női hangja. A bájos énekesnőt legutóbb A Dal 2015-ben láthattuk bizonyítani Woke Up This Way című számával. Timi nem unatkozik, szinte megállás nélkül pörög, azonban egy apró interjú erejéig sikerült elkapnunk a nemrég születésnapját ünneplő tehetséget.

olvass tovább

Wolf Kati üzeni Keletről

Wolf Katit mindig is csodáltam a teljesítményéért, ahogy két kisgyermek édesanyjaként megmutatta tehetségét egy ország előtt évekkel ezelőtt az X-faktorban, és a megszokottól eltérően, feleségként és anyaként vált ismertté és sikeressé.

olvass tovább