Kulcsszó keresés /


Nem véletlenül a nagycsaládos autóvásárlási program favoritja a Toyota Proace City Verso

  • 2020. szeptember 11.

Amint azt az eladási darabszámok is igazolják, az akár rövid, akár hosszú kivitelben is hétüléses változatban is elérhető vadonatúj Toyota Proace City Verso egyértelműen a nagycsaládos autóvásárlási program egyik nagy favoritja. A kifejezetten élvezetes vezetési élményt kínáló slágermodell utastere nem csupán meglepően tágas és kényelmes, de elképesztően sokrétűen variálható is. A családok számára a megszokottnál is fontosabb kiemelt szintű biztonságról az aktív vezetéstámogató technológiák és biztonsági rendszerek egyedülállóan széles tárháza gondoskodik, megbízhatóságára pedig az egyedülálló 3+2 éves, vagy 250.000 kilométeres garancia szolgál biztosítékul.

olvass tovább

KÜLÖNLEGES HAZAI MŰVÉSZETI PROJEKT FŐSZEREPLŐJE VOLT A VADONATÚJ TOYOTA PROACE CITY VERSO

  • 2020. május 04.

A Marie Claire magazin idén is meghirdette immáron hagyományosnak tekinthető tematikus fotópályázatát, amelynek témája ezúttal a “Tágítsd ki a teret!” felhívás volt. Az idei pályázat főtámogatója a Toyota volt, amelynek vadonatúj modellje, a napokban márkakereskedésekbe érkező, a nagycsaládos autóvásárlási program egyik nagy favoritjának Toyota Proace City Verso önmagában is felel a felhívásban megfogalmazottakra. Éppen ezért a Toyota felkérte az elismert fotóművészt, Radisics Milánt, hogy versenyen kívül készítsen egy az erre a tematikára felelő egyedi fotósorozatot a modellről.

olvass tovább

Top10: a legszebb ruhák a 2020-as Oscar-gáláról

Február 9-én este rendezték meg a 2020-as Oscar-gálát, amely már a 92. volt a sorban. Természetesen a sztárok- és tervezők- idén is kitettek magukért, és rengeteg csodálatos kreációt láthattunk a vörös szőnyegen, az egyértelműen látszik, hogy az egyik legnagyobb favorit idén a fekete volt. Mi idén is kiválasztottuk a legjobb tízet, így következzenek most a kedvenceink!

olvass tovább

Top10: a legszebb ruhák a 91. Oscar-gálán

Február utolsó vasárnapján rendezték meg a 2019-es Oscar-gálát, amely már a 91. volt a sorban. Természetesen a sztárok- és tervezők- idén is kitettek magukért, és rengeteg csodálatos kreációt láthattunk a vörös szőnyegen, az egyértelműen látszik, hogy a legnagyobb favorit idén a rózsaszín és a fekete. Azonban mi kiválasztottuk a legjobb tízet, így következzenek most a kedvenceink!

olvass tovább

Top10: Blake Lively és Ryan Reynolds legszebb képei

  • 2018. május 31.

Két szép ember, egy pár. Ryan Reynolds és Blake Lively az abszolút favorit híres párosunk. Imádjuk, hogy folyamatosan trollkodnak egymás instagramján, és azt is, hogy olyan csodaszép családot alkotnak, amit mind irigylünk is picit tőlük. Összeszedtük a párosról készült kedvenc képeinket. Nézzétek csak!

olvass tovább

Stílusiskola: Hogyan viseljük a tornacipőt?

  • 2018. március 21.

Mára már a tornacipő egyértelmű helyet foglal el sokunk hétköznapi ruhatárában, és hogy az épp az aktuális favorit vagy valami egészen más, az lényegtelen. A legfontosabb az, hogy ne csak azért viseljük, mert divat (bár ez úgy általánosságba véve is igaz), hanem mert valójában jól érezzük magunkat benne és magabiztosan tudjuk viselni azt. Viszont ha tényleg magunkénak érezzük ezt a trendet, akkor a lehetőségek tárháza végtelen, a tornacipő válóságos jolly joker.

olvass tovább

VoRi, új csillag az égen

VoRi-t, azaz Vörös Editet a színház kedvelői már jól ismerhetik a Budapesti Operettszínház művészeként, most azonban a popszakma felé kacsingat, jelenleg is debütáló albumán dolgozik. Editet eddig olyan darabokban láthatta a közönség, mint az Abigél, a Szépség és a Szörnyeteg vagy épp a Szentivánéji álom.

olvass tovább

Amit még tudni akarsz DiCaprioról

  • 2014. június 19.

Leonardo DiCaprio 17 éves kora óta folyamatosan dolgozik. ‘93-as Gilbert Grape-béli szereplésével már Golden Globe- és Oscar-díjra jelölték, mint legjobb férfi mellékszereplő. Sajnos egyelőre az akadémia még nem ítélt neki aranyszobrot (az idei gála legfájóbb pontja máig), de nekünk ő az abszolút favorit, így most számos érdekességet gyűjtöttünk össze mindenki Leojáról.

olvass tovább

Mai mosoly: lazacos spagetti-favorit

  • 2013. június 10.

Éljenek az olaszok és a tésztaételek! Ez a tésztarecept, mindenki kedvence (higgyétek el!), még annak is, aki a halat annyira nem annyira szereti. Pedig halat enni kell, mert nagyon egészséges. Szóval hetente egyszer tessék halat enni!

olvass tovább