Kulcsszó keresés /


Isten éltessen Robert Downey Jr.!

  • 2015. április 04.

Robert Downey Jr.-t azóta övezi már-már tömeghisztéria, mióta 2008-ban magára öltötte Tony Stark szerepét A Vasember c. filmben. Számtalan mém született a színész sármjáról és humoráról, hiszen az évek előrehaladtával egyre jóképűbbé válik.

olvass tovább

elon musk szuletesnap

Elon Musk gyakorlatilag olyan, mint Vasember, csak a valóságban. A PayPal, a SpaceX és a Tesla Motors egyaránt az ő nevéhez fűződik, a Surrey University díszdoktora, mindezen kívül pedig szókimondó stílusáról ismert milliárdos üzletember. A mai napon ünnepli a 47. születésnapját, így most kedvenc idézeteinket gyűjtöttük össze tőle.

olvass tovább

Visszavonul a Vasember?

  • 2013. április 25.

Hadsereggel tér vissza, de rögtön nyugdíjazza is magát, miután jól végezte a dolgát. A Vasember harmadik része humorosabb, izgalmasabb és látványosabb, mint valaha. Annyira, hogy sajnálnánk, ha nem látnánk viszont Tony Starkot.

olvass tovább

Az idő nyomában – híres filmes órák

  • 2011. október 14.

Kétféle ember létezik: vannak, akiket hidegen hagynak a karórák, és vannak, akik rajonganak értük. Az elmúlt időkben nagy hangsúlyt kaptak a kiegészítők: sálak, övek, ékszerek, táskák teszik izgalmassá a megjelenést, ám a karórák jelenléte nem puszta divathóbort, hiszen egy praktikus és alkalmasint különleges esztétikai értékkel bíró tárgyról beszélünk.

olvass tovább