Kulcsszó keresés /


Az idő rohan- de te lassíthatsz!

  • 2016. szeptember 29.

Annyiszor beszéltünk már róla, de talán nem eleget: a bőr öregedésének okai 80%-ban a külső tényezők: a szennyezett környezett, stressz, kialvatlanság és persze a nem megfelelő táplálkozás. A környezeti hatások ellen a Vichy újdonságával is felveheted a harcot.

olvass tovább

Alapozz habbal!

  • 2013. január 30.

Nem szereted a hagyományos alapozókat? Természetes, habkönnyű módon szeretnéd kiegyenlíteni az arcszínedet? Ilyen még nem volt: hab állagú alapozó BB-krém technológiával!

olvass tovább

Van bőr a képünkön

  • 2012. november 28.

A Vichy laboratóriuma 11 évnyi kutatás után mutatja be a Neovadiol Magistral tápláló balzsamot az arcbőr tömörségének fokozásáért.

olvass tovább

Mi az a BB krém?

  • 2012. március 15.

A reklámok néhány hete a BB krémektől hangosak. Bársonyos bőr? Baba bőr? Bitang bőr? Mit jelent a BB rövidítés? És milyen BB krémeket vásárolhatsz, ha meggyőztek a reklámok?

olvass tovább

A karcsúság titka a Vichy-től

  • 2011. március 08.

Bár még messzinek tűnik, már most el kell kezdenünk a felkészülést a többet megmutató öltözékekre. Ezért szeretném figyelmedbe ajánlani a VICHY CELLUDESTOCK gélt narancsbőr ellen, a fogyókúrának ellenálló területekre és narancsbőrre TISZTA KOFFEIN-nel és LIPOCIDINE tartalommal.

olvass tovább

VICHY Liftactiv CxP TOTAL arckrém

  • 2010. október 06.

A tükörbe nézve az apró ráncok, nyúzott vonások mellett a fakó arcbőr is bosszant? Az ÚJ VICHY Liftactiv CxP TOTAL arckrém TOTÁLIS harcot hirdet: koncentráltan ránctalanít, feszesít és emellett azonnali ragyogást is ad. A Laboratoires Vichy technológiáját a gyógyszerészetben alkalmazott célzott felszabadulású hatóanyagok ihlették. Ajánlott fogy. ár: 7 999 Ft

olvass tovább