Kulcsszó keresés /


Tropicarium kulisszatitkok: a Mississippi aligátor

  • 2019. április 24.

A Tropicarium a főváros "cápás állatkertjeként" híresült el, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a cápák mellett megannyi különleges állatfajjal találkozhatunk még, ha ellátogatunk hozzájuk. Ezúttal a Mississippi aligátort szeretnénk bemutatni!

olvass tovább

Hófehér virágágyás ötletek

  • 2014. április 12.

Milyen lehet egy alapszínre és árnyalataira épülő virágágyás a kertben? Ugye gondolkodtál már ezen? A Sissinghurst-i kastély "szobákra" osztott kertje elsősorban annak köszönheti hírnevét, hogy az egyik legvisszafogottabb alapszínnel kelnek életre a virágágyások egy teljes kertszezonon át. Mert a sokak által ismert kertrészben csak fehér, ezüst, halványsárga, zöld vagy ezek árnyalataival találkozhatsz.

olvass tovább

Sissi park: exkluzív osztrák szállás síelőknek

  • 2011. november 24.

Ausztria a síelők körében az egyik legközkedveltebb úti cél, épp ezért nem meglepő, hogy a téli sportok szerelmesei itt kiváló sípálya rendszereket találnak. Ám a december közepétől kora tavaszig tartó síszezon nem csak a síelni vágyók igényeit elégítik ki, hanem az extrém sportolók vágyait is.

olvass tovább

A király megérkezett!

  • 2011. október 10.

A legenda 1970-ben kezdődött amikor Mitchell Binder a King Baby Studio megalakítója Mississippi-ből Los Angeles-be költözött. A kezdetben ékszerész tanoncként dolgozó egyedi stílusának és karizmatikus személyiségének köszönhetően hamar a Hollywood- sztárok kedvelt ékszerészévé vált.

olvass tovább