Kulcsszó keresés /


Pamela Anderson meztelen Playboy címlapjai

  • 2015. december 30.

A Playboy magazin immár 63 éve szórakoztatja a nagyérdeműt gyönyörű meztelen női testekkel, kezdve az 1953-as kiadással, melynek címlapján Marilyn Monroe volt látható, egy akkor meglehetősen kihívónak számító szettben és pózban. Idén viszont meglepő döntésre szánták el magukat a magazin szerkesztői.

olvass tovább

Barát és ellenfél

  • 2015. március 10.

A hazai zenészvilág meghatározó alakjai, akik saját együttesükkel hatalmas sikereket értek el, így nem meglepő, hogy tavaly megjelent közös daluk is rendkívül népszerű lett. Fehér Balázs és Felcser Máté már hosszú évek óta nagyon szoros barátságot ápol, rivalizálás pedig mindeddig alig volt köztük. Most azonban „ellenfelek” lettek, hiszen mindkettőjüket ugyanabban a kategóriában jelölték a Playboy Man of the Yearen.

olvass tovább

Én mondom meg a divatnak, hogy mi van!

  • 2014. december 16.

Újhullám, underground, avantgard – jutnak eszembe az irányzatok, amelyek leginkább jellemzői annak a 20 évnek ami Mayer Balázs alias Kenguru pályáját jellemzi. Balázs a ’90-es években kezdő divattervezőként rögtön olyan magazinok fashion story rovataiban jelent meg mint a Playboy, vagy Elite magazin. Harsány színek, szokatlan anyaghasználat ez az ami már akkor is messziről megkülönböztette őt mindenki mástól.

olvass tovább

Isten éltessen Hugh Hefner

  • 2014. április 09.

A férfi, akinek munkaruha a házikabát – talán így lehetne a legegyszerűbben jellemezni a Playboy mágus Hugh Hefner stílusát. A 88. születésnapját ünneplő örökifjú Hefner nem csak azzal büszkélkedhet, hogy jó pár évet letagadhatna a korából, de ő a világ legrégebb óta hivatalban lévő főszerkesztője – idén lesz 61 éve.

olvass tovább

Plasztiknyulak, angyalok

  • 2013. április 16.

Az egyik legújabb, fiatal amerikai hölgyek körében végzett közvélemény-kutatás szerint többen szeretnének Victoria’s Secret modellek lenni, mint mezítelen Playboy macák. Remek hír, legalább annyira, mint a csökkenő ózonlyuk. Egyszóval - lassan, de biztosan - mégiscsak változik a nőideál.

olvass tovább

Melltartóra varrt gombok

  • 2013. március 01.

Az első Playboy magazin címlapsztárja, és az Amerikai Egyesült Államok akkori elnökének szeretője volt. A díva, akire minden nő hasonlítani akart és hasonlítani akar mind a mai napig.

olvass tovább

A Playboy - sztori

  • 2011. július 30.

Ha közvélemény - kutatást tartanának a világ legkülönbözőbb országaiban élő férfiak között az általuk ismert angol szavakról, a Playboy minden bizonnyal igen előkelő helyezést érne el.

olvass tovább