Kulcsszó keresés /


A történelem emlékezetes divatshow-i

  • 2014. augusztus 05.

A legemlékezetesebb divatbemutatóit válogattuk össze nektek az elmúlt húsz esztendő távlatából. Érdemes végignézni ezeket a feledhetetlen perceket, amik meghatározták a divatvilág folyton változó arcát. Pillantsatok bele a divattörténelmi pillanatokba!

olvass tovább

McQueen horror babái

  • 2013. július 25.

Alexander McQueen őszi kampánya meglehetősen komorra sikeredett. A bábivá maszkírozott Edie Campbell horrorisztikusan fest a monokróm képeken. Nektek hogy tetszik, benneteket is elriaszt?

olvass tovább

Nyári cipőparadicsom

  • 2013. április 05.

A legkedvencebb cipellőket gyűjtöttük össze nektek a tavaszi/nyári kollekciók forgatagából. S ha Belátható időn belül nem jön még a nyár, mi akkor is tárt karokkal várjuk és ezekkel a lábbeli-csodákkal készülünk rá.

olvass tovább

A Bolyen lányok visszatérnek

  • 2013. március 15.

Alexander McQueen sosem tervezett a közönségnek. Ready-to-wear kollekciói sem alkalmasak utcai viseletnek, ez egyszer tény. Ám tények ide vagy oda, lélegzetelállítóan szemet gyönyörködtető minden egyes megálmodott darabja.

olvass tovább

Alexander McQueen cipők: te felvennéd?

  • 2011. december 02.

Egyszerűen nem mehetünk el szó nélkül Alexander McQueen cipők mellett. S bár a kollekcióban megtalálhatók az igazán klasszikus darabok is, az extrém sarokmegoldásokkal tarkított szandálok igazán elgondolkodtatókra sikeredtek. Te melyiket vennéd fel?

olvass tovább

Íme, a szezon legfelkapottabb hajviseletei!

  • 2011. május 17.

Az idei hajtrendek újraélesztették a már feledésbe merült középválasztékot és a méltatlanul hanyagolt lófarkat. Visszatértek a fonatok is, McQueen kifutóján művészi hajköltemények biztosítottak arról, hogy az összetekert hajtincsek ebben a szezonban biztosan helyet követelnek maguknak a legfelkapottabb irányzatok között.

olvass tovább