Kulcsszó keresés /


A Bacardi-Martini termékek kizárólagos hazai forgalmazója lett a Coca-Cola HBC Magyarország

  • 2022. szeptember 05.

A mai nappal a Coca-Cola HBC Magyarország vált a világ legnagyobb magántulajdonban lévő alkoholos italokat gyártó társasága, a Bacardi-Martini meghatározott prémium alkohol márkáinak kizárólagos magyarországi forgalmazójává. Így a vállalat kínálata szeptembertől kilenc új prémium és szuperprémium alkoholmárka mintegy 60 termékével bővül. A Coca-Cola HBC Magyarország tovább fejleszti 24/7 portfólióját és egy újabb lépést tesz annak irányába, hogy vezető disztribútorrá váljon a hazai prémium alkoholok piacán.

olvass tovább

Csokis cseresznyés Martini Valentin-napra

  • 2016. február 14.

Szeretnéd Valentin-napon beindítani az estéteket egy finom koktéllal? A két csábító alapanyag, a csokoládé és a cseresznye felhasználásával pillanatokat alatt készíthetsz finom vágyfokozó italokat. Az összetevők tökéletesen harmonizálnak együtt, édes és gazdag ízkombinációt létrehozva. Az este további folytatását pedig rátok bízzuk!

olvass tovább

Angyalok kísérnek bennünket éjjel

  • 2015. május 21.

Engelsrufer – Angyalhívó egy igazán különleges ékszer amely most kezdte meg világhódító útját. A két német ékszerbolt tulajdonos Sabine és Mario Martini az egyik utazásuk alkalmával kapott ihletett és készítette el az első kollekciót.

olvass tovább

Bitch Air

  • 2013. december 06.

A csajok 20 és 22 évesek voltak, és úgy néztek ki, mint bármelyik lány az Ötkertben vagy éppen az ELTE vagy a KVIF folyosóin. Fejenként 30 ezret kaptak, amiben benne volt egy műsor, tejszínhab evés a megfelelő helyekről, és egy közös fél óra amit Gáborral töltöttek el egy szobában felváltva, magyarul amíg az egyik bent volt nála, addig a másikkal bizonyos összegért cserébe azt csinálhattunk amit akartunk. Érdekes egy élet, de ők legalább felvállalva teszik azt, amit a többi csaj éjszakáról éjszakára megtesz, csak éppen pénz nélkül, vagy esetleg egy üveg Martini pezsgőért, és egy asztaltársaságért.

olvass tovább

Monica Bellucci a Dolce & Gabbana Make up új arca

  • 2012. március 05.

A Dolce & Gabbana divatóriás dekorkozmetikumainak arca idáig a csodaszép, szőke, Scarlett Johansson volt, ám most egy érett, mediterrán színésznőre tették le a voksukat: Monica Bellucci vörös ajkai pedig ügyes marketingfogásnak bizonyulnak.

olvass tovább

Alessi Koktél séker

  • 2008. március 17.

Ki ne szeretné a klasszikus koktélokat - a manhattan-t, gin tonicot, egy tökéletes martini-t - ezek mind elkészíthetőek ebben a sékerben.

olvass tovább