Kulcsszó keresés /


A MAC költészete

  • 2016. január 26.

A MAC évről évre képes mindig valami újjal, valami szemkápráztatóval meglepni rajongóit. Úgy tűnik, idén sem leszünk elhanyagolva, hiszen a nyár beköszöntével fog debütálni a Poesia nevű kollekciója.

olvass tovább

Karácsonyi újdonság a MAC-től

  • 2015. november 29.

Egyedülálló újítással, a Strobe Creammel lep meg minket a MAC kozmetikai márka az ünnepek közeledtével. A Strobe Cream egy könnyű hidratáló, ami egy különleges kagyló-kivonat segítségével csillogást varázsol és a legtöbb arcbőrre alkalmazható

olvass tovább

MAC x Halloween

  • 2015. október 31.

A MAC minden szezonban káprázatos sminkkollekciókkal lep meg minket, idén Halloweenre pedig igazán különleges sminkfotókkal és face chartokkal álltak elő a sminkmesterek.

olvass tovább

Nyári újdonságok a MAC-től

  • 2015. június 22.

Imádjuk a MAC-et, ha tehetnénk minden színt felvásárolnánk, legyen szó szemhéjpúderről, rúzsról vagy éppen körömlakkról. Lássuk a legújabb nyári újdonságokat!

olvass tovább

Ragyogó kollekció a Mac-től karácsonyra

  • 2014. november 05.

A MAC kozmetikumok egyik sajátossága, hogy bármelyik darabját tudod a márka másik termékével keverni. Ezekben a kollekciókban is egymással jól kombinálható palettákat találsz szemre, szájra és arcra is. Használatukkal megkönnyítheted a készülődést a várva várt ünnepekre.

olvass tovább

Újdonság: MAC Brooke Shields kollekció

  • 2014. október 09.

Október elejétől már nálunk is elérhető a MAC legújabb kollekciója, amelyet Brooke Shields támogatásával álmodtak meg. Visszafogott és élénk színek vibrációja jellemzi ezt a bőséges kollekciót, melyet most szeretnénk nektek is bemutatni.

olvass tovább

Testi-lelki egyensúlyban

  • 2014. július 12.

Az egykor még csak 19 éves Megasztárból dögös díva lett. Bár Tolvai Reni egy igazi vadóc, az egészségét és szépségét komolyan veszi, és meg is tesz mindent annak érdekében, hogy minél jobb formában legyen. Most kiderül, mi a titka, hogy a kaméleonként megújuló énekesnő ennyire egyensúlyban van önmagával!

olvass tovább