Kulcsszó keresés /


Hogyan szelídítsd meg az elmédet?

Ábrándozunk és csak nézünk a semmibe, miközben az elménk akaratlanul átveszi felettünk az irányítást. Belevisz minket kisded játékokba, egoharcokba, ahol a múltban átélt félelmeink újjáélednek. Az elme ezzel a kis figyelemeltereléssel, máris kiszakít a jelen csodálatos és megismételhetetlen pillanatából és mi önkéntelenül nyitjuk ki Pandora szelencéjét.

olvass tovább

A Levi’s® Tailor Shop látogatása – Tailor Bike Budapesten

  • 2017. augusztus 04.

Idén nyáron a Levi’s® egy különleges, világkörüli útra indította a híres Tailor Shop szolgáltatását, mely során augusztusban Budapestre is ellátogat a Levi’s Tailor Bike-ja, hogy mindenki kiélhesse a fantáziáját a kedvenc Levi’s darabjain. A Tailor Bike-kal, egy különleges, erre a célra készített biciklivel várunk a belvárosi Erzsébet téren, ahol szabóink minden képzeletet felülmúlva varázsolják el Levi’s® ruháidat.

olvass tovább

Nagy őszi divatmustra: Mi lesz trendi idén?

  • 2013. szeptember 20.

A mi szakmánkban már mindenki a jövő nyárról beszél, pedig még az idei sem múlt el. Az üzletek polcain és a magazinok hasábjain azonban már ott vannak a közelgő ősz és tél kollekciói, amik előhozzák az elmúlt fél év bemutatóinak emlékét. Lássuk, ezek alapján mi várható az ide őszi trendekkel kapcsolatban!

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - Szerda május 30.

  • 2012. május 30.

Rendszeresen leviszem azokat a könyveimet az antikváriumba, amelyekre már nincs szükségem. Ennek egyik oka az, hogy nem férnek el az új és régi “könyvtártagok” a lakásban, a másik pedig, hogy ilyenkor mindig az jut eszembe, hátha valakinek pont arra a könyvre van szüksége, amit én már elolvastam. Talán másnak is eszébe jut, hogy beadjon olyan könyveket, amik már nem kellenek neki és így jómagam is hamarabb hozzájuthatok azokhoz a kötetekhez, amiket keresek. Olyan szép lenne, ha valamiféle egészséges körforgásban mindig mindenki megtalálná azt, amit épp olvasni szeretne.

olvass tovább

Irány Berlin a Levi's-sel

  • 2011. július 14.

A Levi's globális „Go Forth” (Indulj hát!) kampányának részeként Berlinben, a város sok színűségéből kiindulva kreatív művészek segítségével megtestesítette a „Go Forth” kampány szellemét. Ezen erőfeszítésből számos olyan megvalósítás született, ami miatt a Levi’s mindenkinek ajánlja Berlin városát lehetséges nyári úti célként.

olvass tovább

Amikor a lányok elkezdtek farmert hordani

  • 2009. február 17.

A 30-as években Hollywood a Vadnyugatot ünnepelte és olyan filmszínészek kezdtek sikeres karriert, mint Gary Cooper, Douglas Fairbanks és John Wayne – ettől kezdve világszerte népszerűvé vált a western stílus és ez a népszerűség a mai napig tart.

olvass tovább