Kulcsszó keresés /


Nagyon szeretek menyasszonyokat sminkelni!

  • 2015. május 05.

Tombor Sarolta neve minden magyar nőnek ismerős lehet, hisz Ő a Lancôme Magyarország vezető sminkmestere. 21 éves volt, amikor a francia luxuscég őt küldte először Franciaországba, a világméretű továbbképzésére, és azóta is töretlenül a csúcson van. Nem csak dolgozik és tanít, hanem tanul is, és idén áprilisban is meghívása volt Párizsba. Otthonába hívott minket, mivel mindeközben teljes családi életet él. Mi másról, beszélgethettünk volna vele, mint a menyasszonyi sminkről.

olvass tovább

Tipp: így nem öregít a smink

  • 2014. november 06.

A fiatal arcon a túl kevés vagy a túl sok festék is jól mutat. A harmincas éveinkben viszont már nem ilyen egyszerű jól kikészíteni magunkat, hiszen el kell kerülni az öregítő hatást. Sandy Linter a Lancôme Beauty at Every Age szakértője, erre ad tippeket:

olvass tovább

10 pompás körömlakk

  • 2012. április 07.

Kék, sárga, zöld, lila, púder és fagyi színek lesznek a porondon idén a napfényes évszakokban. Kiválasztottuk a 10 legtutibb körömlakkot!

olvass tovább

Az 5 legjobb fényvédős nappali krém

  • 2012. március 21.

Arcbőrünk ápolása az egyik legfontosabb dolog, de krémválasztásánál nem csak azt kell szem előtt tartani, hogy ránctalanít hidratál, vagy feszesít, hanem azt is, hogy mennyire védi arcunkat a nap káros sugaraitól.

olvass tovább

Dívák kedvenc illatai és sminkszerei

  • 2012. március 07.

Minden nőnek megvan a kedvenc színésznője, énekesnője. Persze egy szőke kék szemű nő nehezen fog Rihannára hasonlítani, de tisztelgésképp nyugodt szívvel viselheti a barbadosi popkirálynő kedvenc parfümét.

olvass tovább

10 fantasztikus hidratáló krém

  • 2012. február 10.

Tombol a tél, és ilyenkor kötelességünk gondoskodni arcbőrünk épségéről. A csípős idő kiszárítja bőrödet, így a hidratálás az egyik legfontosabb feladat. Íme tíz hidratáló készítmény – könnyebb textúrájú szérumok és masszívabb krémek – amelyekkel átvészelheted a hideget.

olvass tovább

Lancome Magnifique

  • 2010. szeptember 13.

Sáfrányesszencia, kömény, Mai de Grasse rózsa, jázmin és nagarmota. Ezek a parfüm főbb illatjegyei, ezeknek köszönhetően a Magnifique egészen különleges illata. A különlegességét az illatjegyek közül a Nagarmota adja, hiszen a Lancome Magnifique, az első parfüm amiben használják. Köztudott, hogy a nagarmota és a rózsaillat harmónia a legforróbb szenvedélyt kelti életre.

olvass tovább